Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ για τη νέα του σχέση - «Είναι γλυκόπικρο»

Η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ για τη νέα του σχέση – «Είναι γλυκόπικρο»

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης του Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του αισθάνεται ανακουφισμένη με την επιλογή του.

Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστή η σχέση του Κέβιν Κόστνερ με την Jewel, η πρώην σύζυγος του χολιγουντιανού ηθοποιού Christine Baumgartner ανέφερε πως της έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση.

Επισημαίνοντας πως δεν εκπλήσσεται που ο Κέβιν Κόστνερ βγαίνει ξανά ραντεβού, επισημαίνοντας πως δεν χρειαζόταν να το κάνει τόσο προφανές τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από την Jewel.

Η Christine Baumgartner και ο διάσημος ηθοποιός οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο μετά από 19 χρόνια γάμου.

Είναι χαρούμενη για αυτόν αλλά και πάλι δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις τον πρώην σου με κάποιον νέο

Και ενώ έχει μια γλυκόπικρη γεύση για τη νέα σχέση του Κέβιν Κόστνερ τρεις μήνες μετά το διαζύγιό τους, εκτιμά ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα.

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε θα ήταν να έχει γνωρίσει μια bimbo που να αναζητά τη δημοσιότητα και να θέλει να παίξει τη μαμά στα παιδιά τους.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που αποκαλύφθηκε πως ο 68χρονος Κέβιν Κόστνερ βγαίνει ραντεβού με τη 49χρονη Jewel, με το TMZ να δημοσιεύει μια φωτογραφία τους που φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά.

«Δεν χρειαζόταν να…»

«H Christine είπε ότι δεν εκπλήσσεται που ο Κέβιν Κόστνερ προχώρησε τόσο γρήγορα, αλλά δεν χρειαζόταν να το κάνει τόσο εμφανές τυλίγοντας τα χέρια του γύρω της», σημείωσε στενός φίλος της στη MailOnline.

Επισήμανε πως αισθάνεται ανακουφισμένη που δεν βγαίνει με κάποια bimbo που αναζητά τη δημοσιότητα, αναφέροντας πως η Jewel μοιάζει με προσγειωμένο άνθρωπο.

«Είπε ότι είναι χαρούμενη για αυτόν αλλά και πάλι δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις τον πρώην σου με κάποιον νέο» σημείωσε χαρακτηριστικά το φιλικό πρόσωπο.

Ο 68χρονος ηθοποιός και η 49χρονη σύζυγός του είχαν εμπλακεί σε ένα πολύμηνο δικαστικό πόλεμο που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν να εκπλήσσεται ο διάσημος ηθοποιός όταν η τότε σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο.

Τώρα που ο Κέβιν Κόστνερ έχει προχωρήσει, η Christine είπε στους φίλους της πως «δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως βγαίνουν με την Jewel, αλλά εκ των υστέρων της φαίνεται λογικό».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024