Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαβορί ο Τσάμπι Αλόνσο για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ

Φαβορί ο Τσάμπι Αλόνσο για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ

Τα ποσοστά που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων και οι προτιμήσεις των φιλάθλων.

Τσάμπι Αλόνσο antes portas του Άνφιλντ. Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά των γραφείων στοιχημάτων στη Βρετανία μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ πως θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Ο Βάσκος άλλοτε μέσος των Κόκκινων και νυν προπονητής της πρωτοπόρου της Μπουντεσλίγκα, Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο οδηγεί την κούρσα των υποψήφιων αντικαταστατών του Κλοπ, σύμφωνα με τις αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων. Το Sky Bet δίνει απόδοση 1/2 πως ο Αλόνσο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, ενώ ακολουθούν ο Ιταλός Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με 6/1 και ο βοηθός του Κλοπ, Πεπ Λάιντερς με 8/1.

Σε σφυγμομέτρηση της «Ντέιλι Μέιλ» στην ηλεκτρονική της έκδοση, για το ποιος μπορεί να αντικαταστήσει τον Κλοπ, το 68% απάντησε «Αλόνσο».

Ο Ισπανός είναι το επόμενο big thing των πάγκων του ποδοσφαίρου. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς του στη Λεβερκούζεν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών τους οι κορυφαίες ομάδες, ανάμεσά τους η Μπάγερν και η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Αλόνσο με τη Λεβερκούζεν που του επιτρέπει να λύσει τη συμβόλαιό του αν μία από τις πρώην ομάδες του, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ ή η Μπάγερν του υποβάλει πρόταση συνεργασίας.

Η Βασίλισσα έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το 2026 και ουσιαστικά βγαίνει από την κούρσα διεκδίκησης. Μένουν η Μπάγερν με τη Λίβερπουλ με τους Βαυαρούς να συζητούν ήδη την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα θεωρούν τον Αλόνσο το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Ωστόσο τα νέα δεδομένα κάνουν πιο ξεκάθαρη την εικόνα για τη Λίβερπουλ, αν θελήσει να ξεκινήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις με έναν από τους ήρωες της μυθικής ανατροπής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ της Κωνσταντινούπολης, το 2005.

O διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν, Φερνάντο Κάρο έχει διαψεύσει την ύπαρξη του ειδικού όρου στο συμβόλαιο του Αλόνσο, ωστόσο παραδέχεται πως ο Βάσκος μπορεί να φύγει.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024