Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «κακά παιδιά» που γνώρισε η Σάρον Στόουν σε εφαρμογή γνωριμιών

Τα «κακά παιδιά» που γνώρισε η Σάρον Στόουν σε εφαρμογή γνωριμιών

Αποκάλυψε ότι γνώρισε έναν καταδικασμένο κακοποιό και έναν ναρκομανή.

Η Σάρον Στόουν παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών κατά την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα «The Times», τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την 65χρονη ηθοποιό.

Θυμήθηκε πως ένας άνδρας που γνώρισε ήταν καταδικασμένος κακοποιός, ενώ ένας άλλος ήταν χρήστης ηρωίνης. Συγκεκριμένα, σχολίασε ήταν: «ένας εθισμένος στην ηρωίνη που είναι ξεκάθαρα 20.000 ενέσεις ηρωίνης αργότερα από τη φωτογραφία που μου έστειλε».

Η Στόουν γνώρισε τον τελευταίο στο ξενοδοχείο Bel-Air στο Λος Άντζελες και ανέφερε για το ραντεβού τους: «Λέω στον σερβιτόρο: «Θα πάρω ένα ποτήρι νερό». Εκείνος είχε ένα κοκτέιλ: αψέντι ή κάτι τέτοιο. Και του είπα: «Λυπάμαι, δεν μπορώ να μείνω»».

Οι σχέσεις που έκανε μέσα από την εφαρμογή

Ωστόσο, η Στόουν παραδέχτηκε ότι είχε και κάποιες θετικές εμπειρίες με τις εφαρμογές γνωριμιών, συμπεριλαμβανομένων δύο σχέσεων που παρέμειναν ψηφιακές κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, σύμφωνα με το People.

«Ήμουν σχεδόν σαν θεραπευτής», είπε. «Ένας του οποίου η σύζυγος του είπε ότι ήθελε διαζύγιο και είχαν δύο μικρά παιδιά. Πάλευε να το επεξεργαστεί. Και [ο άλλος] είχε χωρίσει με τη φίλη του. Είχε μείνει έγκυος και αντί να παντρευτεί, έκανε έκτρωση… Ήταν ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της και τον βοήθησα να το επεξεργαστεί. Ήταν πραγματικά ικανοποιητικό και για τους δυο μας. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

«Αυτή είναι η χρονιά που θα ερωτευτώ»

Και σε ό,τι αφορά την ερωτική της ζωή, η Στόουν έχει μεγάλες ελπίδες για το 2024. «Αυτή είναι η χρονιά που θέλω να ερωτευτώ, 100 τοις εκατό», δήλωσε στους Times.

Για το τι ψάχνει σε έναν σύντροφο, η Στόουν αποκάλυψε: «Δεν ψάχνω τίποτα. Ποτέ δεν έψαξα για τίποτα. Γιατί δεν νομίζω ότι αυτό συμβαίνει. Στέκεσαι κάπου, κάποιος έρχεται και αρχίζει να σου μιλάει και εσύ γυρνάς και σκέφτεσαι: «Τι;». Και το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι έχουν περάσει δύο χρόνια».

Και συνέχισε: «Δεν ψάχνεις για μια λίστα και μετά έρχεται η λίστα σου. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέσεις. Για να μπορούν να παρηγορηθούν με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση και να νιώσουν ότι κάνουν ενεργά μια προσπάθεια για να συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή τους».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024