Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3 αναλογικές φωτογραφικές μηχανές που εισάγουν τα παιδιά στον κόσμο της φωτογραφίας

3 αναλογικές φωτογραφικές μηχανές που εισάγουν τα παιδιά στον κόσμο της φωτογραφίας

Οι κάμερες που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά κάνουν την εισαγωγή τους στη φωτογραφία μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία 

Η φωτογραφία είναι ένα υπέροχο χόμπι για να μοιραστείτε με τα παιδιά σας. Δίνοντας στο παιδί σας μια φωτογραφική μηχανή το βοηθάτε να ανοίξει τα μάτια του στον κόσμο και να σας δώσει μια εικόνα για το πώς φαίνεται από τη δική του οπτική γωνία.

Σε αντίθεση με άλλες εικαστικές τέχνες, τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν τη φωτογραφία από πολύ μικρή ηλικία. Δεν χρειάζονται τις λεπτές κινητικές δεξιότητες και την οπτική προοπτική που απαιτούνται για τη ζωγραφική, το σχέδιο κ.λπ. ή τα επικίνδυνα εργαλεία γλυπτικής ή ξυλουργικής.

Η χρήση κάμερας βελτιώνει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Οι φωτογραφικοί περίπατοι προσφέρουν καλή άσκηση ενώ η παρακολούθηση μέσω ενός σκοπεύτρου ενθαρρύνει τον χρήστη να παρατηρήσει πιο προσεκτικά και σε βάθος τον κόσμο γύρω του.

Αν και το να αφήνετε τα μικρά παιδιά να χρησιμοποιούν την κάμερα του smartphone σας για να τραβήξουν φωτογραφίες μπορεί να είναι βολικό, σίγουρα δεν είναι ιδανικό.

Οι κάμερες που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά κάνουν την εισαγωγή τους στη φωτογραφία μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία

Και οι αναλογικές φωτογραφικές μηχανές τείνουν να είναι φθηνότερες από τις ψηφιακές. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να δώσετε στο παιδί σας μια φωτογραφική μηχανή που θα τραβήξει πραγματικές, εύχρηστες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα — χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε κάτι που θα σπάσει με την πρώτη πτώση (γιατί σίγουρα θα υπάρξουν πτώσεις!).

Αλλά δεν είναι όλες οι κάμερες κατάλληλες για μικρά παιδιά. Οι υπερβολικά περίπλοκες DSLR φωτογραφικές μηχανές θα μπερδέψουν γρήγορα τα μικρά παιδιά όταν οποιοσδήποτε από τους πολλούς επιλογείς ρυθμίσεων της κάμερας σβήσει κατά λάθος από το Automatic.

Για να σας βοηθήσουμε να εισάγεται το παιδί σας στον κόσμο της φωτογραφίας βρήκαμε τρεις υπέροχες και εύχρηστες αναλογικές φωτογραφικές μηχανές.

Φωτογραφική Μηχανή Fujifilm Instant Instax Mini 12 Pastel Blue

Η νέα Fujifilm Instax Mini 12 είναι εδώ και θα συναρπάσει τα παιδιά με την εύκολη χρήση της και τα χαρακτηριστικά της. Βγάλτε φωτογραφίες, μοιραστείτε τις με τους φίλους σας και φτιάξτε δημιουργικά κολάζ.

Περιστρέψτε τον φακό για να ενεργοποιήσετε, περιστρέψτε ξανά για λειτουργία κοντινού πλάνου, είναι απλό. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για αποστάσεις από 30 έως 50 cm. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Close-up, το αντικείμενο που εκτυπώνεται θα κεντραριστεί.

Φωτογραφική Μηχανή Polaroid Instant Go 9071 Κόκκινο

Το Polaroid Now επιλέγει ποιος φακός είναι κατάλληλος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες σε περισσότερα μέρη, πιο συχνά, με λιγότερη ταλαιπωρία, ακόμα και χωρίς το φλας.

Ιδανική για selfies χάρη στον καθρέπτη αυτοφωτογράφισης και τον χρονοδιακόπτη.

Χάρις του πολύ μικρού μεγέθους της και μπορεί να φορεθεί σαν αξεσουάρ. Αυτό το καθιστά ιδανικό για να το έχετε μαζί σας σε διάφορες περιπτώσεις, όπως διακοπές, βόλτες με την παρέα ή ταξίδια ανακάλυψης.
Αναλογική Φωτογραφική Μηχανή AgfaPhoto Realikids Instant Μπλε

Η Agfa Realikids instant είναι μια φωτογραφική μηχανή με οθόνη 2.4’’ ιδανική για παιδιά! Περάστε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού τραβώντας φωτογραφίες ή selfies και αποθηκεύστε τις ή εκτυπώστε τις στη στιγμή.

Μπορείτε να επεκτείνετε τη χωρητικότητα με τη χρήση κάρτας μνήμης micro SD (έως 32GB), ενώ με τον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή και τα 3 ρολά εκτύπωσης που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία, θα εκτυπώσεις ασπρόμαυρα τις καλύτερές σου λήψεις.

Κρατήστε τις καλύτερες και πιο παιχνιδιάρικες αναμνήσεις σας ζωντανές με την Realikids Instant και δώστε στα παιδιά σας ένα ακόμα ενδιαφέρον hobby για να ασχοληθούν.
Ολες τις φωτογραφικές μηχανές αναλογικές αλλά και DSLR θα τις βρείτε σε ατέλειωτη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να αιχμαλωτίσετε κάθε σας στιγμή, ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024