Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις το laptop σου για ένα desktop;

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις το laptop σου για ένα desktop;

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, υπάρχουν διάφορα desktop που μπορεί να σας ταιριάζουν

Εάν θέλετε έναν υπολογιστή με μεγάλη ευελιξία, ένας επιτραπέζιος υπολογιστής είναι για εσάς. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μπορούν να αποθηκεύουν τεράστια αρχεία και οι gamers μπορούν να εκτελούν τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή σε υψηλές ρυθμίσεις. Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μπορούν επίσης να αλλάξουν για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μνήμη RAM και καλύτερη κάρτα γραφικών για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον υπολογιστή.

Με το Vengeance Phantom X και το νέο επεξεργαστή AMD Ryzen 5-5500 θα απογειώσετε την εμπειρία σας πάνω στο gaming. Με κάρτα γραφικών NVidia GTX 1650 4GB και ταχύτατο δίσκο SSD 512GB είναι η απόλυτη λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου gaming και του streaming.

Σημειώνεται ότι επιτραπέζιοι υπολογιστές επίσης δεν λειτουργούν με μπαταρία, επομένως μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να σταματήσετε να συνδέετε και να επαναφορτίζετε.

Oι λάτρεις του gaming αναζητούν συνεχώς την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Το Desktop PC AMD Zen 3 AMD 8GB 5600G Radeon RX Vega είναι ο υπολογιστής που θα απογειώσει το gaming στα 1080p. Με το νέο επεξεργαστή της AMD Ryzen 5-5600G, την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon RX Vega 7 και συνολικό αποθηκευτικό χώρο 740GB (240GB SSD + 500GB HDD) είναι η πιο συμφέρουσα λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου gaming. Περιλαμβάνεται οθόνη Full HD 22” καθώς και gaming set 3-in-1 με rgb keyboard, mouse & mousepad για την απόλυτη gaming εμπειρία.

Μήπως λοιπόν ήρθε η στιγμή να αφήσετε το λάπτοπ σας και να επενδύσετε σε ένα desktop;

Μεγαλύτερη οθόνη

Δεδομένου ότι έχουν σχεδιαστεί για φορητότητα, οι φορητοί υπολογιστές τείνουν να είναι μικρότεροι από τους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Οι επιτραπέζιες οθόνες, από την άλλη πλευρά, είναι συνήθως μεγαλύτερες. Αυτό μπορεί να είναι πολύτιμο εάν χρειάζεται να εργάζεστε ταυτόχρονα σε πολλά προγράμματα ή εάν εργάζεστε σε γραφικά ή βίντεο.

Όπως η οθόνη Υπολογιστή Philips V Line 271V8L LED Va 27″ HDMI Μαύρο που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία multi-domain κατακόρυφης στοίχισης, που προσφέρει εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης για ολοζώντανες και φωτεινές εικόνες.

Αν και διαχειρίζεται εύκολα όλες τις τυπικές εφαρμογές γραφείου, είναι ιδανική και για φωτογραφίες, περιήγηση στο Διαδίκτυο, ταινίες, παιχνίδια και εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά. Η βελτιστοποιημένη τεχνολογία διαχείρισης pixel σάς προσφέρει εξαιρετικά ευρεία γωνία προβολής 178/178 μοιρών, με αποτέλεσμα να βλέπετε ευκρινείς εικόνες.

Μια επίσης καλή επιλογή είναι η οθόνη της Dell  κατάλληλη για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για casual gaming. Διαθέτει IPS panel και αποδίδει ζωντανά χρώματα με μεγάλες γωνίες θέασης, ενώ η τεχνολογία FreeSync βελτιώνει την απόδοση όταν συνδυαστεί με κάρτα γραφικών AMD, για ομαλό gaming.

Το Monitor της Dell είναι ιδανικό για απαιτητικούς gamers, με αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 1ms GtG για παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις. Η τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro, η NVIDIA G-SYNC και η πιστοποίηση VESA AdaptiveSync, επιτρέπουν παιχνίδια χωρίς τραυλισμό με κρυστάλλινα γραφικά.

Για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους προγραμματιστές παιχνιδιών που απαιτούν ακριβή εργασία με κρίσιμη σημασία για τα χρώματα, η νέα λειτουργία Creator Mode σχεδιάστηκε για εσάς. Επιλέξτε μεταξύ του εγγενούς (DCI-P3) και του χρωματικού χώρου sRGB, ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας σας, και τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων γάμμα.

Ο,τι και αν ψάχνετε από οθόνες μέχρι desktop θα τα βρείτε όλα σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024