Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον

Βιβλίο για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον

Θα περιγράφει λεπτομερώς την πενταετή αποχαιρετιστήρια περιοδεία του. Η ανακοίνωση του Έλτον Τζον.

Ο Σερ Έλτον Τζον ανακοίνωσε ένα νέο βιβλίο που θα περιγράφει λεπτομερώς την πενταετή αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, με τίτλο «Farewell Yellow Brick Road: Memories of My Life on Tour».

Ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας Έλτον Τζον ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου με ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι η δημιουργία αυτού του βιβλίου και το ότι θυμήθηκα τους ανθρώπους και τα μέρη που διαμόρφωσαν ένα απίστευτο κεφάλαιο στη ζωή μου

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ανακοινώνω το νέο μου βιβλίο «Farewell Yellow Brick Road: Memories of My Life On Tour», το οποίο οδηγεί στα παρασκήνια της τελευταίας μου περιοδείας, από το Άλενταουν στην Πενσυλβάνια, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και οπουδήποτε ενδιάμεσα» αναφέρει η λεζάντα. «Ήταν ένα όμορφο ταξίδι η δημιουργία αυτού του βιβλίου και το ότι θυμήθηκα τους ανθρώπους και τα μέρη που διαμόρφωσαν ένα απίστευτο κεφάλαιο στη ζωή μου».

View this post on Instagram

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Φωτογραφικά απομνημονεύματα

Το βιβλίο που θα εκδοθεί από τον Hyperion Avenue του Disney Publishing σε μορφή φωτογραφικών απομνημονευμάτων θα περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των συναυλιών, από τους διάσημους προσκεκλημένους του, από την γκαρνταρόμπα του τραγουδιστή σχεδιασμένη από τον Gucci, αφίσες, σκίτσα και πολλά άλλα και τον πρόλογο του μάνατζερ της περιοδείας και υπεύθυνο δημιουργικού σχεδιασμού, διευθύνοντα συμβουλο της της Rocket Entertainment και σύζυγο του Έλτον Τζον, Ντέβιντ Φέρνις.

Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά οι θαυμαστές και τα μέλη του fanclub Rocket Club μπορούν να το προπαραγγείλουν μέσω του επίσημου καταστήματος του Έλτον Τζον για να λάβουν ένα αντίγραφο δύο εβδομάδες προτού βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Η περιοδεία του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί το 2021, αλλά η πανδημία της COVID-19, μαζί με έναν τραυματισμό στο ισχίο τον ανάγκασε να αναβάλει συναυλίες στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο του 2021. Έτσι η περιοδεία παρατάθηκε για το 2023.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024