Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει σχεδόν κλειδώσει το χρίσμα του κόμματός του, λέει η εκστρατεία του Μπάιντεν

ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει σχεδόν κλειδώσει το χρίσμα του κόμματός του, λέει η εκστρατεία του Μπάιντεν

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, λέει η Χέιλι μετά την ήττα της στο Νιου Χάμσαϊρ, παρότι ακόμα και η εκστρατεία του Μπάιντεν δηλώνει ότι ο Τραμπ έχει σχεδόν κλειδώσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Μετά τη νίκη του χθες Τρίτη στην πολιτεία Νιου Χάμσαϊρ, ο Ντόναλντ Τραμπ (φωτογραφία του Reuters/Mike Segar, επάνω, από επίσκεψή του σε εκλογικό τμήμα του Νιου Χάμσαϊρ) έχει σχεδόν σίγουρα εξασφαλίσει το χρίσμα του κόμματός του για να είναι ο υποψήφιός του στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, εκτίμησε η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία του δημοκρατικού αντιπάλου του, του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει σχεδόν κλειδώσει το χρίσμα»

«Τα αποψινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει σχεδόν κλειδώσει το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος», ανέφερε η Τζούλι Τσάβες Ροδρίγκες, η διευθύντρια της ομάδας του κ. Μπάιντεν.

Ο κ. Τραμπ κέρδισε χθες στη δεύτερη εσωκομματική ψηφοφορία στο Νιου Χάμσαϊρ, όπως και στην πρώτη στην Αιοβα την περασμένη εβδομάδα, όταν επικράτησε με διαφορά που χαρακτηρίστηκε ιστορική.

Αλλη γνώμη έχει η Χέιλι

Η πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η Νίκι Χέιλι, παραδέχθηκε χθες Τρίτη το βράδυ την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ στην εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων που διεξήχθη στην πολιτεία Νιου Χάμσαϊρ, τόνισε όμως πως παραμένει στην κούρσα για το χρίσμα της παράταξης ώστε ν’ αναδειχθεί ο υποψήφιος ή η υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Αυτή η κούρσα απέχει ακόμη πολύ από το να έχει τελειώσει», είπε η κυρία Χέιλι σε υποστηρικτές της στη βορειοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ.

Εάν υποψήφιος του κόμματος αναδειχθεί ο κ. Τραμπ, πρόσθεσε καυστικά, θα πρόκειται για «νίκη», του δημοκρατικού νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024