Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη είναι η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού που ανήκε σε εκείνη αλλά το έχασε μετά από πλειστηριασμό.
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων, με τη δημοσιογράφο να παραπέμπεται στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου θα δικαστεί στις 5 Φεβρουαρίου μετά από αναβολή της σημερινής δίκης.
Στο πλευρό της δημοσιογράφου βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αλληλέγγυοι, οι οποίοι τάσσονται κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Ανάμεσά στους συγκεντρωμένους ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με το συνήγορο της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη, ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.
Όπως υποστήριξε η ίδια σε δήλωσή της, έχασε το σπίτι της για χρέος 45.000 ευρώ, με την τράπεζα να απορρίπτει τις προσπάθειες διακανονισμού του. Τελικώς μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε έναντι 15.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.
Νωρίς το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ, μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι. Η ίδια κατήγγειλε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού με πριόνι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας