Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πατήσια: Οδηγείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη

Πατήσια: Οδηγείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις - Ο δράστης την εκβίαζε και της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό και γυμνές φωτογραφίες του

Ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 56χρονος που βίαζε επί τουλάχιστον 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στα Κάτω Πατήσια.

Ο 56χρονος άνδρας κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε την ανήλικη, που σήμερα είναι 15 ετών, με άσεμνες φωτογραφίες, μέσω εφαρμογών.

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 56χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση την κόρη της συντρόφου του

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου, οπότε το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε από τα 8 της χρόνια και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Όπως είπε η 15χρονη στους αξιωματικούς, ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό αλλά και γυμνές φωτογραφίες του. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024