Πάντως, αντ' αυτού του αρχηγού, και «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ο 56χρονος άνδρας κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε την ανήλικη, που σήμερα είναι 15 ετών, με άσεμνες φωτογραφίες, μέσω εφαρμογών.
Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 56χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση την κόρη της συντρόφου του
Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου, οπότε το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε από τα 8 της χρόνια και μίλησε στην μητέρα της.
Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.
Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων τον κατήγγειλε στην αστυνομία.
Όπως είπε η 15χρονη στους αξιωματικούς, ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό αλλά και γυμνές φωτογραφίες του. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.
Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου