Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: Σοκάρει η μάνα για την κακοποίηση του 4χρονου - Άργησαν οι υπηρεσίες, είχε γίνει καταγγελία στην ΕΛΑΣ

Μέγαρα: Σοκάρει η μάνα για την κακοποίηση του 4χρονου – Άργησαν οι υπηρεσίες, είχε γίνει καταγγελία στην ΕΛΑΣ

«Σήκωσε το παιδί μου πολύ ψηλά…» - Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας του 4χρονου τον οποίον ξυλοκόπησε ο πατριός του

Στη σοκαριστική υπόθεση στα Μέγαρα, όπου πατριός 4χρονου τραυμάτισε πολύ σοβαρά το παιδί, έχουν στραφεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Το παιδί νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια καταδεικνύουν ότι, ενδεχομένως, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα μπορούσαν να έχουν προλάβει το κακό.

Άργησαν οι υπηρεσίες;

Όπως είπε στο MEGA η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, «Η ΄΄επαφή΄΄ με αυτή την οικογένεια έχει γίνει δύο φορές μέσα στο προηγούμενο έτος.

Σχηματίστηκε δικογραφία τον Οκτώβριο που καταγγέλθηκε οικογενειακή βία για πράξεις που δεν ήταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και η επόμενη φορά ήταν τον Νοέμβριο του 2023 εκτέλεση μία παραγγελίας της αρμόδιας εισαγγελίας που αναζητεί τον τόπο κατοικίας. Δεν έχουμε κάποια άλλη καταγγελία».

«Με έστειλε να πάω να πάρω τσιγάρα»

Εν τω μεταξύ, η μάνα του παιδιού μίλησε στο MEGA και είπε ότι «το παιδί είναι χάλια, είναι διασωληνωμένο. Και τα άλλα μου παιδιά είναι χτυπημένα από διάφορα αντικείμενα, όπως με ξύλα ή ό,τι άλλο έβρισκε. Με κλείδωνε μέσα στο σπίτι κι εμένα και τα παιδιά μου».

«Με έστειλε να πάω να πάρω τσιγάρα. Άφησα τον γιο μου πίσω που είναι 11 χρόνων μαζί με τον άλλον που είναι 10. Σήκωσε τον 4χρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του την δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα ΄΄ααα΄΄ από το παιδί», είπε για τα επίμαχα γεγονότα.

«Τα μάτια του παιδιού ήταν γυρισμένα κι έβγαζε αφρούς»

Η μάνα είπε ότι οι ξυλοδαρμοί μέσα στο σπίτι γίνονταν καθημερινά και ότι, όταν ρώτησε τον πατριό του 4χρονου εάν ξαναχτύπησε το παιδί, εκείνος της απάντησε ότι το παιδί ζαλίστηκε και λιποθύμησε. «Τα μάτια του παιδιού ήταν γυρισμένα κι έβγαζε αφρούς. Αυτός δεν ήθελα να φωνάξουμε τις πρώτες βοήθειες και μετά σηκώθηκε κι έφυγε».

«Έβαλε το παιδί μέσα σε λεκάνη με καυτό νερό»

«Πριν ένα μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει ΄΄φέρε μου τις κάλτσες απ’ έξω΄΄. Πέταξε το παιδί μέσα στην λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο, όταν το είδα το παιδί που είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά», είπε για τα εγκαύματα που φέρει το παιδί.

«Δεν με άφηνε να κάνω βήμα», εξήγησε, ερωτηθείσα για παρέμενε στο σπίτι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024