Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδοοικογενειακή βία στα Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα ο πατριός του

Ενδοοικογενειακή βία στα Μέγαρα: Αγωνία για τον 4χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα ο πατριός του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου φερόμενου δράστη.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού» το 4χρονο αγόρι που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του, στα Μέγαρα.

Ο δράστης που το κακοποίησε βάναυσα, αναζητείται από τις Αρχές. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Το παιδί είναι διασωληνωμένο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, θλάσεις και κατάγματα σε άλλα σημεία του σώματός του

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα.

Πλέον, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, όπως ανέφερε η γυναίκα, το τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο αλλά και στην ίδια, και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχαν ενημερωθεί οι Αρχές

Μάλιστα είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα διακομίστηκε γύρω στις 17:30 χτες με ασθενοφόρο του δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Κατά πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα κατήγγειλε στις Αρχές ότι τον 4χρονο γιο της χτύπησε βάναυσα ο σύντροφός της χθες  το μεσημέρι περί τις 15.00, με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το εξαιρετικά βίαιο ξέσπασμά του να μην έχουν γίνει γνωστοί.

Η 29χρονη είναι μητέρα τεσσάρων ανηλικων παιδιών -ηλικίας 10, 9, 8 και 4 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει από άλλον σύντροφο. Όλοι μαζί ζουν στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024