Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: Σπίτι κολαστήριο για 4 μικρά παιδιά - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου

Μέγαρα: Σπίτι κολαστήριο για 4 μικρά παιδιά – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου

Άφαντος ο 23χρονος δράστης πατριός του 4χρονου - Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Απομακρύνθηκαν από το σπίτι και τα τρία αδέρφια του με εντολή εισαγγελέα

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού», που σύμφωνα με πληροφορίες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα και ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σε κωματώδη κατάσταση

Οι γιατροί διαπίστωσαν, ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα στην οποία συμμετέχουν και άντρες της ΟΠΚΕ, για τον εντοπισμό του 23χρονου φερόμενου δράστη και συντρόφου της 29χρονης μητέρας του 4χρονου αγοριού.

Σπίτι κολαστήριο

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, εκείνη προέρχεται από τη Λαμία και εκεί ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε», όπως είπε.

Πλέον ζουν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου. Εκεί, όπως ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος από βίαιο ξυλοδαρμό.

Είχαν ενημερωθεί οι Αρχές

Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024