Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μητέρα καταγγέλλει τον σύντροφό της για «βάναυσο ξυλοδαρμό» του 4χρονου - Αναζητείται από τις Αρχές

Η μητέρα καταγγέλλει τον σύντροφό της για «βάναυσο ξυλοδαρμό» του 4χρονου – Αναζητείται από τις Αρχές

«Μάχη» για να σωθεί το παιδί που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο και έπειτα στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Διασωληνωμένο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παίδων το 4χρονο αγοράκι, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του, όπως κατήγγειλε η 29χρονη μητέρα του.

Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (10/01) στον Βλυχό Μεγάρων, όταν ο σύντροφος της μητέρας του -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ξυλοκόπησε βάναυσα το παιδί. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, από την 29χρονη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια συνοδεία γιατρών και αστυνομικών της ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση όπου και διασωληνώθηκε.

Ωστόσο, εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του από τα σοβαρά χτυπήματα, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου», όπου διακομίσθηκε διασωληνωμένο και τώρα νοσηλεύεται στην εντατική.

Η μητέρα καταγγέλλει τον πατριό του για τον άγριο ξυλοδαρμό – Τον αναζητούν οι Αρχές

Κατά πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα κατήγγειλε στις Αρχές ότι τον 4χρονο γιο της χτύπησε βάναυσα ο σύντροφός της σήμερα το μεσημέρι περί τις 15.00, με τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το εξαιρετικά βίαιο ξέσπασμά του να μην έχουν γίνει γνωστοί.

Ήδη από το μεσημέρι βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες τις Αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη για τον άγριο ξυλοδαρμό του αγοριού, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Η 29χρονη είναι μητέρα τεσσάρων ανηλικων παιδιών -ηλικίας 10, 9, 8 και 4 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει από άλλον σύντροφο. Όλοι μαζί ζουν στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024