Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα διάρρηξης η Ελένη Καρακάση: «Μη σας τύχει»

Θύμα διάρρηξης η Ελένη Καρακάση: «Μη σας τύχει»

Η ηθοποιός απάντησε στο τι δεν θα ήθελε να της τύχει στη ζωή.

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Ελένη Καρακάση, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι της.

Αφορμή στάθηκε η έρωτηση της εκπομπής «Τhe Break» σχετικά με το τι δεν θα ήθελαν να τους τύχει στη ζωή τους. Ωστόσ η γνωστή ηθοποιός δεν επιθυμούσε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Μη σας τύχει»

Η Ελένη Καρακάση με αφορμή τη διάρρηξη στο σπίτι της απάντησε: «Πολύ πρόσφατα, μου έκλεψαν το σπίτι… μη σας τύχει». Σε επόμενη ερώτηση για το εάν έχει στήσει αυτί για να ακούσει τους γείτονές της, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Έχω στήσει αυτί και είχε πολύ ενδιαφέρον, από το παράθυρο του μπάνιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου», είχε αναφέρει σε άλλη συνέντευξη η Ελένη Καρακάση.

«Έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο», είχε περιγράψει η ηθοποιός στην εκπομπή «Γεια Σου».

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO 

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024