Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, τα είχα ζήσει και με την μαμά μου»

Ελένη Καρακάση: «Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ, τα είχα ζήσει και με την μαμά μου»

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της και τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δυσκολίες που ήρθαν.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε και όσα της συνέβησαν.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να μην γίνει κάτι χειρότερο, απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία εξέταση. Κάτι που ήξερα ότι υπήρχε πολύ μικρό έγινε πολύ μεγάλο στον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Τετάρτη πρωί μου λέει ο γυναικολόγος μου «Παρασκευή η εισαγωγή και Δευτέρα το χειρουργείο». Τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι σοκαρίστηκα αλλά έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα».

Η ηθοποιός συγκίνησε το κοινό αλλά και τους παρουσιαστές με όσα είπε από καρδιάς. «Για κάποιο λόγο είχα λίγο ψιλιαστεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, το περίμενα κάποια στιγμή αλλά δεν ήξερα αν είναι κάτι κακοήθες και το φοβόμουν πάρα πολύ τι μπορεί να είναι και για αυτό είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που ήσουν εντάξει, εκεί σε έπαιρνε η κάτω βόλτα. Εκεί βέβαια είχα και τον άνδρα μου, τον Δημήτρη που ήταν συμπαραστάτης και «έτρωγε» όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων».

«Η υστερεκτομή είναι ένα σοκ για τον οργανισμό αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να πω στον γιατρό να μην το κάνουμε. Δηλαδή με το που ξεκινήσαμε, του είπα «βγαλ’ τα» γιατί το είχα ζήσει και με την μαμά μου αυτό, η οποία και το έζησε ακόμα μικρότερη. Τα είχα πολύ έντονα στο κεφάλι μου και τα είχα πει κάπως στο μυαλό μου, ίσως να το είχα προετοιμάσει ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να γίνει αυτό. Οπότε ίσως αυτό να με βοήθησε αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να μην το βγάλουμε ή οτιδήποτε. Δηλαδή ήρθε η ώρα του, κλείνω φέτος τα πενήντα οπότε δεν είναι ότι σκεφτόμουν για παιδιά» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Καρακάση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024