Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Καρακάση: «Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε, να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι»

Ελένη Καρακάση: «Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε, να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι»

Η συγκλονιστική συνέντευξη της ηθοποιού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τον πόνο που ένιωσε, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου στις 7 Νοεμβρίου.

Το επικίνδυνο χειρουργείο

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα

«Έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο»

Στη συνέχεια η Ελένη Καρακάση περιέγραψε όταν πήγε στο ιατρείο πόνου, όπου οι γιατροί της έδωσαν θεραπεία: «Μετά από ένα μήνα ήμουν καλά»

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024