Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητάς μία kinglike εμπειρία διακοπών; Οι luxury βίλες που κάνουν level up στη διαμονή σου!

Αναζητάς μία kinglike εμπειρία διακοπών; Οι luxury βίλες που κάνουν level up στη διαμονή σου!

Οι έμπειροι villas experts του Kinglike Concierge ξέρουν ποια βίλα θα μας προσφέρει τις διακοπές των ονείρων μας!

Αλήθεια, ποια είναι τα κριτήρια για να απολαύσουμε μία αξέχαστη εμπειρία διακοπών; Αρκεί να επιλέξουμε έναν δημοφιλή νησιωτικό προορισμό, ο οποίος συγκεντρώνει κάθε χρόνο ανθρώπους από όλο τον κόσμο, φημίζεται για την πλούσια παράδοση και τον ακατέργαστο φυσικό πλούτο του ή μήπως, χρειάζεται να θέσουμε μερικές επιπλέον παραμέτρους πριν καταλήξουμε στην τελική επιλογή μας;

Ναι, ο καθένας αναζητά κάτι διαφορετικό στις διακοπές του, ωστόσο, υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούμε όλοι απόλυτα και αυτό είναι πως όταν η αυθεντική φιλοξενία της ελληνικής υπαίθρου συνδυάζεται με την απαράμιλλη άνεση την οποία μπορεί να μας προσφέρει μία πολυτελής βίλλα, τότε μιλάμε για μία πρωτόγνωρη, kinglike εμπειρία διακοπών, που όλοι επιθυμούμε να βιώσουμε.

Αν θέλουμε, λοιπόν, οι φετινές μας διακοπές να είναι… βασιλικών προδιαγραφών, να μας προσφέρουν ανεκτίμητες στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα μας κακομάθουν, αρκεί να προσθέσουμε τη Μύκονο, την Πάρο, την Αντίπαρο και την Κέρκυρα στην ταξιδιωτική bucket list μας. Διότι πρόκειται για τέσσερις παραδεισένιους προορισμούς με αριστοκρατικές βίλες οι οποίες χάρη στο Kinglike Concierge μας επανασυστήνουν την έννοια της φιλοξενίας και της πολυτέλειας.

H luxury Villa Indigo είναι ένα «κόσμημα» αρχιτεκτονικής της Μύκονου

Μπορεί η Μύκονος να θεωρείται το κοσμοπολίτικο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων και να φημίζεται για την έντονη, πλουσιοπάροχη νυχτερινή ζωή που προσφέρει, ωστόσο, έχει και μία άλλη, λίγο πιο ήσυχη πλευρά. Για να την ανακαλύψουμε, αρκεί να επιλέξουμε για τη διαμονή μας τη Villa Ιndigo, ένα «κόσμημα» αρχιτεκτονικής το οποίο στολίζει τον μικρό οικισμό του Αγίου Λαζάρου, ενώ είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη Χώρα του νησιού.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο κατάλυμα με πέντε δίκλινα δωμάτια και τρεις ξενώνες, τζακούζι, υπαίθρια τραπεζαρία και ένα αναπαυτικό εξωτερικό σαλόνι, πισίνα υπερχείλισης και μία άκρως εντυπωσιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Όσοι σκοπεύουν να περάσουν το φετινό καλοκαίρι στο «νησί των ανέμων», σίγουρα στη Villa Indigo της Μυκόνου θα νιώσουν σαν το σπίτι τους και καλύτερα!

Η Villa Seagull στην Κέρκυρα ένα παραθαλάσσιο, οικογενειακό ησυχαστήριο

Λίγες εμπειρίες μπορούν να συγκριθούν με την εμπειρία διαμονής που προσφέρει στους επισκέπτες η Villa Seagull, ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο το οποίο βρίσκεται στον παραμυθένιο, απόμερο κολπίσκο Αγία Πελαγία στον Χλωμό της Κέρκυρας. Τι ξεχωρίζει το συγκεκριμένο κατάλυμα; Το γεγονός πως συνδυάζει την παράδοση με την πολυτέλεια μέσω μίας country style διακόσμησης και αποπνέει μία αυθεντική εξοχική ατμόσφαιρα.

Η Villa Seagull μπορεί να φιλοξενήσει έως και 16 άτομα, ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για οικογένειες που επιθυμούν να μοιραστούν τις ημέρες των διακοπών τους. Όχι μόνο διότι προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα εντός των κτηρίων της, αλλά επειδή διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τις διακοπές τους.

Ιδιωτική αποβάθρα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, υπαίθριες τραπεζαρίες, μπάρμπεκιου, τραπέζι πινγκ πονγκ, τραμπολίνο, γήπεδο τένις, παιχνίδια νερού και ένας κατάφυτος ελαιώνας, μετατρέπουν τις ημέρες των διακοπών στην Κέρκυρα σε μία ξεχωριστή οικογενειακή ανάμνηση την οποία θα αναπολούμε με νοσταλγία στο μέλλον.

Villa Nyomi και Villa Francis για island hoppers από Πάρο για Αντίπαρο

Όσοι αγαπούν τις παρεΐστικες εξορμήσεις, φέτος αξίζει να επενδύσουν τις ημέρες της καλοκαιρινής τους άδειας, κάνοντας island hopping από την Πάρο στην Αντίπαρο. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η παρέα τους, αφού η Villa Nyomi στην Πάρο και η Villa Francis στην Αντίπαρο ξεπερνούν τα 300 τ.μ., διαθέτουν έξι υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 12 άτομα.

Πιο αναλυτικά, η Villa Nyomi βρίσκεται κοντά στον χρυσαφένιο κόλπο του Φάραγγα και περιλαμβάνει στις εγκαταστάσεις του ό,τι αναζητά ένας απαιτητικός επισκέπτης από μία kinglike εμπειρία διαμονής: Πισίνα υπερχείλισης, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, υπαίθριο σαλόνι με τζάκι και μπάρμπεκιου εγκατάσταση.

Η Villa Francis βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την αμμουδερή παραλία Γλύφα με τα κρυστάλλινα νερά. Πρόκειται για έναν επίγειο «παράδεισο», ιδανικό για όποιον επιθυμεί να βιώσει στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πισίνα υπερχείλισης, outdoor κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, home cinema, είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις που διαθέτει αυτό το σύγχρονο παλάτι της Αντιπάρου.

Οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο τέσσερις από τις 500 ευρύχωρες βίλες που διαθέτει προς ενοικίαση το Kinglike Concierge στην Πάρο, την Αντίπαρο, την Κέρκυρα και τη Μύκονο. Αν θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα κάποιον από τους παραπάνω προορισμούς και να βιώσουμε μία ανεπανάληπτη, kinglike εμπειρία διαμονής αρκεί να επισκεφθούμε την επίσημη ιστοσελίδα του boutique luxury travel agency και να ανακαλύψουμε τη βίλα που ανταποκρίνεται στις διακοπές που ονειρευόμαστε.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024