Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι δυο κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό που απολογήθηκαν σήμερα.
Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή μετά την μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση.
Αρνούνται τις κατηγορίες
Η κατηγορούμενη ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.
Στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ένας άνδρας ο οποίος φέρεται ως πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός με τη σειρά του αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.
Συνεχίζονται οι έρευνες
Όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.
Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.
Για την ίδια υπόθεση όπως είναι γνωστό βρίσκονται δύο ακόμα κατηγορούμενοι στη φυλακή και ένας που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στις αρχές της εβδομάδας
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων