Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύκλωμα μαστροπείας: Οι ροζ αγγελίες του 34χρονου για τις ανήλικες σε σάιτ γνωριμιών

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι ροζ αγγελίες του 34χρονου για τις ανήλικες σε σάιτ γνωριμιών

Mέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνα, όπως στα Εξάρχεια και τον Κεραμικό.

Πελάτες στις ανήλικες μέσα σάιτ αναζήτησης εκδιδόμενων γυναικών έβρισκε ο 34χρονος από την Εκάλη που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα μαστροπείας.

Όπως αποκαλύπτει το in, ο 34χρονος έδινε το κινητό τηλέφωνο του ενός κοριτσιού ενώ σε ένα από τα μηνύματα που είχε αναρτήσει ανέφερε μεταξύ άλλων «λόγω κοσμοπλημύρας λίγο υπομονή παρακαλώ και όλοι θα εξυπηρετηθείτε».

Η γνωριμία και οι αγγελίες

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος περί τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης «Λορέλας» που επίσης προφυλακίστηκε, απέκτησε επαφή με δύο ανήλικες προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

Παράλληλα τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες στο συγκεκριμένο σάιτ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνα, όπως στα Εξάρχεια και τον Κεραμικό.

Τα μηνύματα

Στο παρακάτω ανάρτηση του 34χρονου φαίνεται να δίνει το κινητό τηλέφωνο της μιας κοπέλας προκειμένου να την καλούν για τα ερωτικά ραντεβού.

(κλικ για μεγέθυνση)

Σε επόμενη ανάρτηση δίνει εξηγήσεις γιατί δεν απαντά σε όλα τα τηλέφωνα η κοπέλα

(κλικ για μεγέθυνση)

Άλλη μια ανάρτηση που σοκάρει είναι αυτή στην οποία κρύβει την πραγματική ηλικία της ανήλικης και λέει ότι είναι 20 ετών.

(κλικ για μεγέθυνση)

Εκτός από τις αναρτήσεις του 34χρονου εντύπωση προκαλεί ότι υπάρχουν και καταγγελίες ότι τουλάχιστον μια από τις κοπέλες που προωθεί ο 34χρονος κλέβει τους πελάτες στα ερωτικά ραντεβού.

Χαρακτηριστική είναι μια ανάρτηση που αναφέρει: «Μακριά μάγκες από τις γκόμενες που προμοτάρει ο (34χρονος) η Δ… είναι κλέφτρα, παραθέτω ποιο παλιές εμπειρίες από φίλους εδώ στο φόρουμ».

(κλικ για μεγέθυνση)

Μετά τις αποκαλύψεις

Ενδιαφέρον προκαλούν οι αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

(κλικ για μεγέθυνση)

Τον δρόμο για τις φυλακές μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήραν η 30χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία.

Αποκλειστικά στο Live News θα μιλήσει η μητέρα της 3οχρονης «Λορέλα» και θα αναφέρει ότι η κόρη της είναι ένα κορίτσι που δεν είχε ποτέ στην ζωή της δεν είχε μπλέξει και επιμένει ότι η 30χρονη δεν έχει κάνει τίποτα.

«(Την κόρη μου) Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ.

»Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ.

»Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορένα ήθελε να την ξεμπλέξει όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα.

»Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά.

»Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες.

»Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024