Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος» – Ελεύθερος ο πελάτης
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτούς αξιόποινες πράξεις.
To δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας σε δύο από τους τους τρεις κατηγορούμενους , οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες .
Συγκριμένα με σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι η 31χρονη « Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση για μαστροπεία και πορνογραφία.
Αρνούνται τις κατηγορίες
Ο τρίτος κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο , αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτούς αξιόποινες πράξεις.
Η 31χρονη κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.
Ισχυρίστηκε δε, ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.
Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικα καθώς τους εμφανίζονταν ως μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία.
- Σήμερα καταθέτει η ΝΔ την πρότασή της για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Ο Μητσοτάκης της συγκάλυψης μιλάει για το άρθρο περί ευθύνης υπουργών
- ΗELLO!: Το νέο τεύχος έρχεται στα περίπτερα αυτή την Τετάρτη
- Πέθανε η αγωνίστρια της Αριστεράς, Ελένη Πορτάλιου
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- MEGA: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση με τον τελικό του UEFA Champions League
- Από τις περιφέρειες της Ευρώπης στο κέντρο των αποφάσεων: Διεκδικήσεις για γεωργία, βιοοικονομία και υγεία
- Bring Me the Beauties: Πώς μια αίρεση στρατολογούσε μοντέλα τη δεκαετία του ’80;
- Πυρ ομαδόν για την άρνηση των ΗΠΑ να επαναπατρίσουν Αμερικανούς με Έμπολα – Διαδηλώσεις με νεκρούς στην Κένυα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442