Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Η Λορέλα «ψάρευε» ανήλικες τάζοντας εύκολο χρήμα - Τι αποκαλύπτει 15χρονη για το κύκλωμα μαστροπείας

Κολωνός: Η Λορέλα «ψάρευε» ανήλικες τάζοντας εύκολο χρήμα – Τι αποκαλύπτει 15χρονη για το κύκλωμα μαστροπείας

Η 15χρονη περιγράφει πώς παρασύρθηκε - «Έπαιρνα 100-150 ευρώ» - Η δράση της Λορέλας και οι συλλήψεις που αυξήθηκαν σε πέντε

Σε ακόμα δύο συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό προχώρησε η αστυνομία, αυξάνοντας συνολικά σε πέντε τον αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη σύλληψη τριών ατόμων την Πέμπτη (11/01) το βράδυ, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ένας 64χρονος πελάτης και μία 26χρονη μαστροπός, γνωστή με το όνομα Έλενα. Η 26χρονη κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και ο 64χρονος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες τρεις συλλήψεις αφορούν μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, γνωστή με το όνομα Λορέλα Κ., η οποία φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, επιπλέον ένας 34χρονος, ο οποίος φρόντιζε να βρίσκει στα ανήλικα θύματα πλούσιους «πελάτες» και ένας 55χρονος, ο οποίος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την 15χρονη και τη 17χρονη φίλη της.

«Είδα ότι βγάζεις λεφτά» – Αποκαλύψεις από 15χρονο θύμα μαστροπείας

Την ίδια ώρα, μια 15χρονη θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στο Star, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» τους και περιέγραψε όσα συνέβαιναν:

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η … και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την …, την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδελφή», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε.

«Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί, της έδειξε μια άλλη ζωή» είπε για το πώς παρασύρθηκε η 17χρονη

Και συνέχισε το 15χρονο θύμα: «Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει. Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους», ανέφερε και αποκάλυψε γιατί ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα:

«Έπαιρνα 100-150 ευρώ, το έκανα για δύο εβδομάδες»

Το κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Κατάφερε να ξεφύγει από το κύκλωμα και σήμερα συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, έχοντας αφήσει πίσω της τον εφιάλτη.

Η Λορέλα έταζε εύκολο και γρήγορο χρήμα σε ανήλικα κορίτσια-θύματα

Οι δύο νέες συλλήψεις -μιας γυναίκας 26 και ενός άνδρα 64 ετών- έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τις άλλες τρεις που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στην 31χρονη Λορέλα, τον 33χρονο «φωτογράφο» και σε έναν 55χρονο «πελάτη».

Η 31χρονη φέρεται να προσέγγιζε νεαρά κορίτσια και προσποιούμενη τη φίλη τους, τους έταζε εύκολο και γρήγορο χρήμα. Έτσι, από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη, την οποία βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες», ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη, είναι ένας 33χρονος, φίλος της Λορέλας. Ο άνδρας κατηγορείται ότι φωτογράφιζε τα νεαρά κορίτσια και αναρτούσε φωτογραφίες τους σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου, ώστε να «ψαρεύει» πελάτες.

Ο τρίτος συλληφθείς (σημ.: 55χρονος) κατηγορείται ότι το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη.

Οι κατηγορίες

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024