Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν γνώριζα την ηλικία της» - Τι λέει 54χρονος εμπλεκόμενος στο κύκλωμα μαστροπείας

«Δεν γνώριζα την ηλικία της» – Τι λέει 54χρονος εμπλεκόμενος στο κύκλωμα μαστροπείας

Αποκαλυπτική μαρτυρία για το κύκλωμα μαστροπείας και τις ανήλικες που είχαν πέσει θύματα της 31χρονης και του 34χρονου.

Να δικαιολογήσει τα μηνύματα που έστειλε προκειμένου να διαφημίσει τις «υπηρεσίες» ενός ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας, επιχειρεί ένας από τους εμπλεκόμενους, ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Όπως ανέφερε ο 54χρονος, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αδιανόητης υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών του Κολωνού, είχε ρωτήσει την ηλικία της ανήλικης, ωστόσο αυτή του είχε πει ότι ήταν 18 χρονών.

«Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», ισχυρίστηκε ο άντρας μιλώντας στο MEGA.

Το τατουάζ

Σύμφωνα με τον 54χρονο, έμαθε για τα ραντεβού της ανήλικης με πελάτες – βιαστές όταν εκείνη θέλησε να κάνει ένα τατουάζ και απευθύνθηκε σε εκείνον.

Ο 54χρονος υποστήριξε ότι η κοπέλα του εκμυστηρεύτηκε για τις συναντήσεις που γίνονταν, όταν του πρότεινε να «πατσίσουν» το κόστος ενός τατουάζ με αυτό τον τρόπο. «Μου λέει ‘‘βγαίνω με πελάτες’’ και αν γίνεται να πληρωθώ το τατουάζ με αυτό τον τρόπο. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα» σημείωσε ο 54χρονος.

Τι είπε για τα μηνύματα

Ο 54χρονος άνδρας, λίγο πριν περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να παραδοθεί για την εμπλοκή του στη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, απάντησε και γιατί έστειλε μηνύματα σε φίλους του, με σκοπό να συναντηθούν και εκείνοι με την ανήλικη.

«Όταν μας τυχαίνει στους άνδρες κάτι καλό, το λέμε στους φίλους μας» υποστήριξε, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει την κίνησή του.

«Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά» ανέφερε ο 54χρονος, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε το παρασκήνιο της υπόθεσης, ούτε την πραγματική ηλικία των θυμάτων του κυκλώματος μαστροπείας.

«Έκανα βλακεία»

Ο ίδιος θα υποστηρίξει πως γνώριζε και την 15χρονη, που είχαν βάλει στο κύκλωμα μαστροπείας η 31χρονη Λορέλα και ο 34χρονος συνεργός της.

«Γνωρίζω τη μητέρα της 15χρονης και μιλούσα μαζί της όταν είχε προβλήματα με την κόρη της, η οποία έλειπε για μέρες καθώς είχε μπλέξει με κακές παρέες» είπε.

Ωστόσο θα τονίσει ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

«Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», είπε μιλώντας στο MEGA, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπό του και με αλλοιωμένη φωνή ο 54χρονος.

Όπως θα πει ο 54χρονος, για την εμπλοκή του στην υπόθεση γνωρίζουν τόσο οι γονείς του, όσο και η πρώην σύζυγός του και η κόρη του. «Αυτό είναι που με ανησυχεί, αν γίνει κάτι…» θα καταλήξει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024