Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν μονόπετρο αξίας 1 εκατ. δολαρίων για την Τέιλορ Σουίφτ 

Δωρεάν μονόπετρο αξίας 1 εκατ. δολαρίων για την Τέιλορ Σουίφτ 

Ένας κοσμηματοπώλης προσφέρει δωρεάν δαχτυλίδι αρραβώνων.

Φήμες θέλουν την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις Κέλσι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους το καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν πηγές στο PageSix, ακούγεται ότι η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της σχεδιάζουν να αρραβωνιαστούν.

Υπάρχουν φήμες ότι το ζευγάρι καθυστέρησε να κάνει το βήμα κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, επειδή «δεν θέλουν να φανεί ότι πρόκειται για βιαστική τρέλα».

Ωστόσο ένας κοσμηματοπώλης που άκουσε την ευχάριστη είδηση, προσφέρει στον Τράβις Κέλισι δωρεάν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 1 εκατ. δολαρίων. Ο Στίβεν Σίνγκερ με έδρα τη Φιλαδέλφεια, δήλωσε στο Page Six: «Αναγνωρίζω ότι το πιο διάσημο ζευγάρι παγκοσμίως έχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά στην επιλογή δαχτυλιδιών αρραβώνων, σε περίπτωση που αποφασίσουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Αν το κάνουν, θα ήταν τιμή μου να βοηθήσω να σχεδιάσουν ένα πραγματικά εξαιρετικό δαχτυλίδι αποκλειστικά γι’ αυτούς».

Ο σκοπός του κοσμηματοπώλη

Και ο Σίνγκερ εξήγησε γιατί αισθάνεται διατεθειμένος να κάνει αυτήν την προσφορά: «Η κόρη μου είναι φανατική θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ και θαυμάζουμε όχι μόνο την ίδια αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει» Ακόμη o γενναιόδωρος κοσμηματοπώλης πρόσθεσε: «Ίσως, χαρίζοντάς τους το δαχτυλίδι των ονείρων τους, να είναι λίγο πιο εύκολο να εξασφαλίσουμε εισιτήρια για την επόμενη περιοδεία της».

Πώς θα είναι το δαχτυλίδι

Μάλιστα, εξέθεσε και την ιδέα που έχει για το δαχτυλίδι. Με διαμάντια σε στυλ Art Deco, 7,5 καρατίων, σμαραγδένιας κοπής Earth Born, χειροποίητο σε πλατίνα, θα ήταν ένα εξαιρετικό στυλ, σημείωσε. «Με άχρωμα, αψεγάδιαστα, αληθινά διαμάντια», συνέχισε.

Αν το πλούσιο ζευγάρι επέλεγε να πληρώσει την τσουχτερή τιμή του, ο Στίβεν Σίνγκερ είπε ότι θα δώριζε τα χρήματα σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024