Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Το πέπλο προπαγάνδας κρύβει την εξευτελιστική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό

Κασσελάκης: Το πέπλο προπαγάνδας κρύβει την εξευτελιστική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση για την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εκφράζονται ανησυχίες για την ελευθερία των ΜΜΕ, τη διαφθορά και τις ατομικές ελευθερίες στην Ελλάδα

Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι, η Ελλάδα αξίζει καλύτερα, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση για την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εκφράζονται έντονες ανησυχίες για την ελευθερία των ΜΜΕ, τη διαφθορά και τις ατομικές ελευθερίες στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, «ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας».

«Σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι»

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί να δει ο κόσμος τι λένε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους Ελληνικούς θεσμούς, παραθέτοντας στιγμιότυπα από ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός»

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας».

Καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι «σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024