Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Κασσελάκη με οδηγούς ταξί - «Ανάγκη διαύγειας στις μεταβιβάσεις»

Συνάντηση Κασσελάκη με οδηγούς ταξί – «Ανάγκη διαύγειας στις μεταβιβάσεις»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε «την ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων οδηγών»

Συνάντηση με το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον αρμόδιο Τομεάρχη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Χάρη Μαμουλάκη.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «πρόκειται για ένα σωματείο με πολλές χιλιάδες μέλη που εργάζονται αποκλειστικά ως οδηγοί -δεν είναι ιδιοκτήτες ταξί- και βρίσκονται σε δυσμενή θέση εξαιτίας διάφορων κυβερνητικών επιλογών».

«Ανάγκη ύπαρξης διαύγειας στο καθεστώς των μεταβιβάσεων, διαφάνειας στα μητρώα και ενίσχυσης της Επιθεώρησης Εργασίας»

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στα προβλήματα του μητρώου επαγγελματιών οδηγών και ιδιοκτητών που είναι απαραίτητο για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα του κλάδου, στην έλλειψη διαφάνειας στις μεταβιβάσεις των Επαγγελματικών Δημοσίας Χρήσης Οχημάτων, καθώς και στα προβλήματα από τη μη εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του, «άκουσε με προσοχή τους εργαζόμενους κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες, την αγωνία και την αβεβαιότητα για το επαγγελματικό τους μέλλον», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

«Ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων οδηγών»

Αναφέρθηκε, επίσης, στην «ανάγκη ύπαρξης διαύγειας στο καθεστώς των μεταβιβάσεων, διαφάνειας στα μητρώα και ενίσχυσης της Επιθεώρησης Εργασίας για τη διασφάλιση των εργατικών τους δικαιωμάτων».

Τέλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δήλωσε την ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων οδηγών και τη βούληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τα αναδείξει και εντός της Βουλής μέσα από τα κατάλληλα Μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, πιέζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ για δίκαιες λύσεις».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024