Αυγέρη: Ο αγροτικός κόσμος βιώνει κυβερνητική εγκατάλειψη – Κόβουν το ρεύμα σε πλημμυροπαθείς
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη
Βολές στην κυβέρνηση για την ακρίβεια, τη διακοπή ρεύματος σε πλημμυροπαθείς και τη φορολογία εξαπολύει μέσω on camera δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη.
«Ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας», σημειώνει η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει ότι «οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα ασφαλιστικά και φορολογικά χαράτσια».
«Όλα αυτά με την υπογραφή της κυβέρνησης»
Προσθέτει ότι «ο αγροτικός κόσμος βιώνει την κυβερνητική εγκατάλειψη και αναλγησία» και υπογραμμίζει ότι «τα νοικοκυριά δεν βγάζουν το μήνα λόγω ακρίβειας και πολλοί συμπολίτες μας καταφεύγουν σε γειτονικές χώρες για να αγοράσουν πιο φθηνά ακόμη και ελληνικά προϊόντα».
Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρα Αυγέρη υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται «με την υπογραφή της κυβέρνησης, που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά, είναι να ψεύδεται».
Δείτε τη δήλωση:
«Χιλιάδες Έλληνες πάνε Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά»
«Το αφήγημα της κυβέρνησης περί «εισαγόμενης ακρίβειας» καταρρέει. Τα ψέματά της είναι απροκάλυπτα», σημείωσε προ ημερών η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη.
Υπογράμμισε ότι «χιλιάδες Έλληνες μεταβαίνουν στη Βουλγαρία και τη Βόρεια Μακεδονία για να αγοράσουν πολύ πιο φθηνά ακόμη και προϊόντα που εξάγονται εκεί από την Ελλάδα».
Καταληκτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι «όπως και να ‘χει, η κυβέρνηση της ακρίβειας ροκανίζει διαρκώς το εισόδημα των νοικοκυριών και λέει απροκάλυπτα ψέματα στον Ελληνικό λαό».
- Λεωφόρος Ποσειδώνος: Γίνεται «φρούριο» με 16 κάμερες για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Το βέλος και η αντίσταση του αέρα
- Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή έτοιμη σαλάτα – Μην την καταναλώσετε
- Ο Νίκος Χατζής Τεχνικός Διευθυντής στον ΚΑΟ Μελισσίων
- Τουρκία: Βαθαίνει η κρίση στο CHP – Αντιπαράθεση για συνέδριο, φήμες για νέο κόμμα
- Ο Τζακ Γουάιτ στο επίκεντρο αντιδράσεων για την πρώτη του έκθεση τέχνης στο Λονδίνο
- OECD: Greek Inflation to Hit 4.2%, Growth Cut to 1.9%
- Ανδρουλάκης: Ισχυρή ναυτιλία σημαίνει ισχυρή παρουσία της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)



































![Απρόσμενος επισκέπτης στα Γρεβενά: Ένα αξιολάτρευτο αρκουδάκι έκοβε βόλτες στις αυλές των σπιτιών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_72363f72363f7236-315x220.png)



![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442