Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: «Με έχει χαστουκίσει διευθυντής μου»

Κώστας Τσουρός: «Με έχει χαστουκίσει διευθυντής μου»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός.

Στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός, που μίλησε για το νέο σπίτι της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», τις δύσκολες σχέσεις με διευθυντή του από την ενημέρωση στο ξεκίνημά του, αλλά και τη φιλία με τη Ναταλία Γερμανού.

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε τον δημοσιογράφο που καλησπερίζει τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.40 στο MEGA, στο τηλεοπτικό της σπίτι, αλλά και στα στούντιο από όπου βγαίνουν πλέον και οι δύο εκπομπές. «Είναι θέμα συνήθειας κυρίως, η εικόνα είναι πιο ζεστή για την εκπομπή που κάνουμε εμείς. Όλο το άλλο νομίζω ότι ήταν λίγο ψυχρό πριν» είπε ο Κώστας Τσουρός για το νέο πλατό της εκπομπής.

Απαντώντας στην ερώτηση αν εξακολουθεί να έχει ανασφάλειες στη δουλειά του, είπε: «Ανασφάλειες έχω πάντα και είμαι ένας άνθρωπος που τις δουλεύω πολύ. Καθημερινά νιώθω ότι οι ανασφάλειές μου πάνε να με κρατήσουν πάντα πίσω, αλλά τις δουλεύω και πηγαίνω μπροστά». Σε κάθε περίπτωση, ο παρουσιαστής δηλώνει ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στη ζωή του επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα: «Γενικώς συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μου που τα είχα φανταστεί και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων και δεν είμαι καθόλου αχάριστος».

«Υπάρχει η μία πλευρά που λέει ότι όταν ηγείσαι μιας ομάδας, εκ των πραγμάτων για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός» σχολίασε στη συνέχεια, αναφερόμενος σε δύσκολες συμπεριφορές που ενδεχομένως να αντιμετώπισε στην καριέρα του. «Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετά, από κεντρικούς παρουσιαστές δεν έχω νιώσει άσχημα. Φρόντιζα όλα να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν ήμουν στις ειδήσεις υπήρχαν συμπεριφορές τέτοιες, αλλά τότε λέγαμε «έτσι είναι δουλειά» συνέχισε.

Το περιστατικό στην τηλεόραση

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε μάλιστα πως τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, έχει δεχτεί ένα χαστούκι από τον διευθυντή του. «Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει ένα λάθος και πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά και μου ζητήθηκε συγγνώμη μετά» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024