Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέισον Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε την αηδιαστική συνήθεια του Μπραντ Πιτ

Τζέισον Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε την αηδιαστική συνήθεια του Μπραντ Πιτ

Έκαναν διαγωνισμούς για το ποιος θα μείνει περισσότερο καιρό χωρίς ντουζ.

Μερικές αποκαλύψεις που «καίνε» τον Μπραντ Πιτ από την εποχή που συγκατοικούσαν, έκανε ο Τζέισον Πρίσλεϊ. Για σύντομο χρονικό διάστημα ζούσαν μαζί σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες το 1987.

Όπως εξομολογήθηκε ο «Μπράντον» από το «Μπέβερλι Χιλς», ήταν ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια σε ένα πραγματικά άθλιο μέρος του Λος Άντζελες. «Ο Μπραντ δεν ήταν τόσο κακός όσο ο άλλος συγκάτοικός μου, ο οποίος ήταν η απόλυτη καταστροφή», θυμάται ο Καναδοαμερικανός ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο «Live with Kelly and Mark». «Αλλά ο Μπραντ ήταν εντάξει», πρόσθεσε.

Το αηδιαστικό παιχνίδι τους

Ο Τζέισον θυμήθηκε ότι έπαιζε ένα παιχνίδι με τους συγκατοίκους του «για να δει ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο χωρίς ντους», κάτι που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει. «Το σκέφτομαι τώρα και λέω: Φίλε, πόσο αηδιαστικό! Τι σκεφτόσουν;», πρόσθεσε ο 54χρονος ηθοποιός.

Μίλησε για την εποχή που συγκατοικούσαν πριν ακόμη γίνουν γνωστοί.

«Ο Μπραντ κέρδιζε πάντα. Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό πια, αλλά τότε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό χωρίς να κάνει ντους» περιέγραψε, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι έκαναν οικονομία στο νερό.

Ο σταρ των ’90s είχε γράψει στα απομνημονεύματά του το 2014 πώς ήταν να συγκατοικεί με τον 60χρονο αστέρα του κινηματογράφου: «Ζούσαμε με ramen noodles και μπύρα που κυκλοφορούσε σε λευκά κουτιά και τσιγάρα Marlboro Light».

Αλλά δεν ήταν μόνο έτσι, αποκάλυψε ο Τζέισον Πρίσλεϊ σε μια εκπομπή: «Ο Μπραντ μάς έφερε τις Βίβλους. Τα ονόματά μας ήταν χαραγμένα, ήταν πολύ ωραία. Έχω ακόμα τη δική μου, είναι στο σπίτι, στο ράφι μου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024