Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το «παγκόσμιας κλάσης μ@#@#ας» στον Μπραντ Πιτ

Η πρώτη εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το «παγκόσμιας κλάσης μ@#@#ας» στον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί απαθανατίστηκε ευδιάθετη ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο στο Μιλάνο. Τι αναφέρει η πλευρά του Μπραντ Πιτ για τη λαμπερή ηθοποιό και τη σχέση με τα υθιοθετημένα παιδιά τους.

Λίγες ημέρες μετά από μια επικριτική ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ πριν από λίγα χρόνια και οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί απαθανατίστηκε στο Μιλάνο με τους συνεργάτες της από την ταινία για τη Μαρία Κάλλας και ενώ από τον κύκλο του Μπραντ Πιτ κατηγορείται πως παίζει παιχνίδια μαζί του.

Η εμφάνισή της αυτή σηματοδοτεί, σύμφωνα με τη MailOnline, την πρώτη φορά που η 48χρονη ηθοποιός πραγματοποιεί εμφάνιση από την ημέρα που κατηγορήθηκε από τους κοντινούς ανθρώπους του Μπραντ Πιτ ότι παίζει παιχνίδια για να στρέψει τα παιδιά τους εναντίον του.

Ήταν φίλοι του Μπραντ Πιτ που μίλησαν για το πόσο έχει συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός για τη σχέση με τα τρία υιοθετημένα παιδιά του. Κατηγόρησαν μάλιστα την Αντζελίνα Τζολί πως έφτιαξε το «εγχειρίδιο» γονικής αποξένωσης.

Η Αντζελίνα Τζολί απαθανατίστηκε λαμπερή και ευδιάθετη ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο στην ιταλική πόλη και δεν φάνηκε να έχει πτοηθεί από τις κατηγορίες από τη μεριά του Μπραντ Πιτ.

Ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος για την Αντζελίνα Τζολί καθώς αποκαλύφθηκε πως η κόρη του πρώην ζευγαριού Ζαχάρα δεν χρησιμοποιεί το επίθετο Πιτ και ο γιος τους Παξ αποκάλεσε τον πατέρα του «παγκόσμιας κλάσης μ@@@».

Ήταν φίλοι του Μπραντ Πιτ που μίλησαν για το πόσο έχει συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός για τη σχέση με τα τρία υιοθετημένα παιδιά του. Κατηγόρησαν μάλιστα την Αντζελίνα Τζολί πως έφτιαξε το «εγχειρίδιο» γονικής αποξένωσης

Ο 22χρονος Μάντοξ, ο 19χρονος Παξ και η 18χρονη Ζαχάρα πιστεύεται ότι έχουν αποξενωθεί από τον θετό πατέρα τους και μόνο τα τρία βιολογικά του παιδιά (η 18χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Knox και Vivienne) εξακολουθούν να βλέπουν τον Μπραντ Πιτ.

Η ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ

«Χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε, παγκόσμιας κλάσης μαλάκα» έγραψε ο Παξ στον πατέρα του, Μπραντ Πιτ, για να του ευχηθεί για τη «Γιορτή του Πατέρα» το 2020.

«Κάνεις τα 4 μικρότερα παιδιά σου να τρέμουν από φόβο κα τις ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση» έγραφε ο Παξ σε ανάρτησή του, που διέγραψε αμέσως και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Κάθε φορά, ξανά και ξανά αποδεικνύεις πόσο φρικτό και απαίσιο άτομο είσαι. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα 4 μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από φόβο μπροστά σου

«Κάθε φορά, ξανά και ξανά αποδεικνύεις πόσο φρικτό και απαίσιο άτομο είσαι. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα 4 μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από φόβο μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις.

Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε…» έγραφε ο Παξ για τον Μπραντ Πιτ, επιβεβαιώνοντας με τον πιο αδιαμφησβήτητο τρόπο ότι η σχέση τους είναι –τουλάχιστον- προβληματική.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ

Η επίμαχη ανάρτηση του Παξ για τον Μπραντ Πιτ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024