Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ θέλει να μεταφέρει την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μεγάλη οθόνη

Ο Μπραντ Πιτ θέλει να μεταφέρει την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μεγάλη οθόνη

Μικρό χρονικό διάστημα μετά την έκδοση της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ήδη δέχεται προτάσεις για μεταφορά της ιστορίας της στη μεγάλη οθόνη.

Μικρό χρονικό διάστημα μετά την έκδοση της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και αρκετοί επώνυμοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μεταφέρουν την ιστορία της στη μεγάλη οθόνη.

Ανάμεσα στους A-listers που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με το PageSix, είναι ο Μπραντ Πιτ, η Μάργκοτ Ρόμπι και η Ρις Γουίδερσπουν.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας ολόκληρος μήνας από την έκδοση του «The Woman in Me» και η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναμένεται να μετατραπεί σε κινηματογραφική ταινία.

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχωρά σε μια σειρά από ειλικρινείς αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια του Toxic αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της.

Ανάμεσα στους A-listers που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την ιστορία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ο Μπραντ Πιτ, η Μάργκοτ Ρόμπι και η Ρις Γουίδερσπουν

Μόνο την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του «The Woman in Me» και η αυτοβιογραφία της βρέθηκε στην κορυφή των bestseller των New York Times.

Και μπορεί ο Μπραντ Πιτ να έχει στο μυαλό του τη μεταφορά της ιστορίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο έχει δεχτεί έντονα επικριτικά σχόλια από τη στιγμή που αυτό έγινε γνωστό, σύμφωνα με το Yahoo News.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter που σημείωσαν ότι το να προχωρήσει στην παραγωγή της ταινίας με την εταιρεία του Plan B Entertainment θα ήταν υποκριτικό.

«Υπάρχει ένα μοτίβο για την «αποκατάσταση» της εικόνας του ως φεμινιστή», σημείωσε κάποιος χρήστης στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Ο Μπραντ Πιτ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με επικριτικά σχόλια δεδομένου ότι συνεργάστηκε με τον καταδικασμένο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ενώ γνώριζε για τη συμπεριφορά του.

Ο λαμπερός ηθοποιός έχει αρνηθεί ότι συνεργάστηκε στενά με τον παραγωγό στο παρελθόν, σημειώνοντας πως για το Killing Them Softly του 2012, παραγωγής της The Weinstein Company, η διαχείριση της ταινίας έγινε μέσω της CAA.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν υπήρξε επίσης παραγωγός της ταινίας Inglourious Basterds του Κουεντίν Ταραντίνο με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός είχε, σύμφωνα με πηγές, ελάχιστη επαφή με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Ήταν το 2018 που η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι ο Μπραντ Πιτ είχε απειλήσει να σκοτώσει τον Χάρβεϊ Γουϊνστάιν αφού την άγγιξε ανάρμοστα κατά τη διάρκεια ενός meeting το 1994.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι καταγγελίες της πρώην συζύγου του Αντζελίνα Τζολί για κακοποίηση, με τη λαμπερή ηθοποιό να κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ πως επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά σε εκείνη και τα παιδιού τους κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης τους το 2016.

Ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Αντζελίνα Τζολί εντελώς αναληθείς, με τον ηθοποιό να απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία μετά από έρευνα.

Η προσαρμογή των απομνημονευμάτων της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο PageSix, αρχίζει μόλις τώρα να παίρνει μορφή.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που η εταιρεία The Ankler ανέφερε πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι συγκλονισμένη από την ανταπόκριση στην επιτυχία της αυτοβιογραφίας της.

Η ομάδα της, όπως έγινε γνωστό, αναβάλει οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με το που θα καταλήξουν τα δικαιώματα μέχρι να βρει τον χρόνο και να αισθάνεται έτοιμη.

Οι αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι αποκαλύψεις για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ έβγαιναν για τρία χρόνια, από το 1999 έως το 2002, εν μέσω εικασιών πως η τραγουδίστρια του «Baby One More Time» τον απάτησε.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες για απιστία, αποκαλύπτοντας πως φίλησε τον χορογράφο Wade Robson. Ισχυρίζεται, ωστόσο, πως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ υπήρξε επίσης άπιστος.

«Ήξερα ότι ο Τζάστιν με είχε απατήσει» γράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του «Toxic». Η αγάπη που του είχε την έκανε να τον δικαιολογήσει και να παραβλέψει τις απιστίες του.

«Υπήρχαν φήμες για αυτόν με χορεύτριες και θαυμάστριες. Τα άφησα όλα πίσω, αλλά ξεκάθαρα είχε απιστήσει. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που ξέρεις αλλά απλά δεν λες τίποτα. Έτσι το έκανα κι εγώ. Μια φορά με τον Wade Robson», γράφει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ανάμεσα στις αναρίθμητες αποκαλύψεις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ανοιχτά και για το «αγκάθι» της άμβλωσης όταν ήταν ζευγάρι με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Χαρακτηρίζει την εγκυμοσύνη της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ μια «έκπληξη». Αποκαλύπτει μάλιστα πως εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας και προχώρησε σε άμβλωση.

«Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άνθρωποι θα με μισήσουν για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν αποφάσιζα μόνο εγώ, δεν θα το έκανα ποτέ. Όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», γράφει χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία της άμβλωσης, όπως εξήγησε, ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχει βιώσει ποτέ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024