Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευτυχισμένος στο πλευρό της Ines de Ramon ο Μπραντ Πιτ

Ευτυχισμένος στο πλευρό της Ines de Ramon ο Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά του και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η Ines de Ramon. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο λαμπερός ηθοποιός.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μπραντ Πιτ και την Ines de Ramon σε μια εξόρμησή τους στο Παρίσι για τα 60ά γενέθλια του λαμπερού ηθοποιού.

Ο Μπραντ Πιτ ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός καθώς απαθανατίστηκε στο πλευρό της 33χρονης συντρόφου του Ines de Ramon καθώς γιόρτασαν τα γενέθλιά του τη Δευτέρα.

Το μόνο που θέλει ο Μπραντ φέτος είναι να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά του και ο ίδιος

Ο Μπραντ Πιτ, που έκλεισε τα 60 του χρόνια, λέγεται ότι γιόρτασε την περίσταση με πολύ χαμηλών τόνων σχέδια με την Ines de Ramon, τα παιδιά του και μια ομάδα στενών του φίλων.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε καθώς έφτανα στο Théatre du Châtelet για να απολαύσει την παράσταση του τραγουδιστή Asaf Avidan.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχαν παραδοθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμεναν ασημένια μπαλόνια με τον αριθμό 60 για να τιμήσουν την περίσταση.


Ο Μπραντ Πιτ επέλεξε το casual ντύσιμο, με την Ines de Ramon να είναι αβίαστα κομψή με ένα λευκό t-shirt και μια γκρι ζακέτα που συνδύασε με κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Ο Μπραντ Πιτ εθεάθη να περπατά έχοντας το χέρι του γύρω από την Ines de Ramon με την οποία είναι μαζί από το 2022.

Η πρώτη σωστή σχέση μετά την Αντζελίνα Τζολί

Εκτός από τη συναυλία που παρακολούθησαν, ο Μπραντ Πιτ λέγεται ότι θα γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα και με μια μικρή συγκέντρωση για τους στενούς του φίλους.

«Είναι σε μια σχέση αγάπης. Η σχέση του με τα παιδιά του είναι τρυφερή» αποκάλυψε γνώστης στο Us Weekly. «Το μόνο που θέλει ο Μπραντ φέτος είναι να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά του και ο ίδιος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μπραντ Πιτ και η Ines de Ramon γιόρτασαν πρόσφατα την πρώτη επέτειο της γνωριμίας τους, καθώς συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022.

«Αυτή είναι η πρώτη σωστή σχέση του Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο», σημείωσε πηγή στο People. «Συστήνει την Ines de Ramon ως κοπέλα του. Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να είναι καλά. Η Ines τον κάνει πολύ χαρούμενο».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024