Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι είχε πει ο Τερίμ όταν ρωτήθηκε για τον Μπακασέτα

Τι είχε πει ο Τερίμ όταν ρωτήθηκε για τον Μπακασέτα

Ο Φατίχ Τερίμ είχε μιλήσει στην παρουσίασή του στον Παναθηναϊκό, για περιπτώσεις παικτών από την Τουρκία που θα τον απασχολήσουν, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι ένας από αυτούς.

Κατά την παρουσίασή του στον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ είχε μιλήσει για περιπτώσεις παικτών από την Τουρκία που θα τον απασχολήσουν, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι ένας από αυτούς.

Οι πράσινοι κάτω από άκρα μυστικότητα ήρθαν σε προφορική συμφωνία τόσο με την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή όσο και με την τούρκικη ομάδα τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν ότι θα ντυθεί στα πράσινα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Superleague.

Αναλυτικά όσα είχε πει ο Τερίμ: 

«Από 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη.

Έχουμε δύο στόπερ τραυματίες. Έχει συμβεί να βάλω τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη τότε θα δούμε τι θα κάνουμε γι’ αυτό. Δεν υπάρχει χώρα στη μεταγραφή. Είτε από Τουρκία είτε από άλλη χώρα θα το προχωρήσουμε. Ο Μπελάντα είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά από όσο ξέρω θα πάει στο Κατάρ. Για πρώτη φάση θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, να δω ποιους θέλω να κρατήσω και μετά θα προχωρήσουμε»

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024