Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ακαϊντίν είναι ο εκλεκτός του Τερίμ για την άμυνα του Παναθηναϊκού»

«Ο Ακαϊντίν είναι ο εκλεκτός του Τερίμ για την άμυνα του Παναθηναϊκού»

Οι Τούρκοι αποκάλυψαν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν, και ήδη άνθρωποι των πράσινων συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας του και από την ημέρα που έχει αναλάβει ο Φατίχ Τερίμ τα σενάρια στην Τουρκία δίνουν και παίρνουν και παρελαύνουν πολλά ονόματα.

Τα δημοσιεύματα είναι πολλά και καθημερινά για το τριφύλλι, με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ερτάν Σουζγκούν φέρνει στο φως ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται με το τριφύλλι. Ο λόγος για τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του τριφυλλιού, ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος, άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρεται να συνάντησαν ήδη τον 29χρονο στόπερ στην Κωνσταντινούπολη και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τη Φενέρ.

Από εκεί και πέρα, τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

Η χρηματιστική αξία του Ακαϊντίν ανέρχεται στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες των Αρσινσπόρ, Σανκάντεπε, Κεσιορενγκουτσού και Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024