Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φατίχ Τερίμ: Μπροστά του έχει δύο δύσκολα διαγωνίσματα

Φατίχ Τερίμ: Μπροστά του έχει δύο δύσκολα διαγωνίσματα

Ο δρόμος λες και ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Τούρκο προπονητή που προέκυψε στα μέρη μας και την ελληνική επικαιρότητα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα

Οι πρώτες ημέρες του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν είχαν αυτό που συνήθως λέμε «κάθε αρχή και δύσκολη».

Ο δρόμος λες και ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Τούρκο προπονητή που προέκυψε στα μέρη μας και την ελληνική επικαιρότητα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Δύο ματς στη Λεωφόρο, τι καλύτερο αλήθεια; Το 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κάτι πολύ εύκολο, το δε 2-1 με τον Παναιτωλικό, είχε μεν αγωνία, πλην όμως ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός έγραψε το «δύο στα δύο».

Ο ΠΑΟ ξεπέρασε ή δείχνει να ξεπέρασε κάποιες στιγμές που το σκάφος ταρακουνήθηκε για τα καλά. Όχι αγωνιστικά…Κυρίως γιατί το κοινό δεν περίμενε να φύγει έτσι ο αγαπημένος του προπονητής, δηλαδή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μια …άγαρμπη κίνηση της ιδιοκτησίας που όπως λέγεται δεν ενημέρωσε καν τον κόουτς για τις εξελίξεις. Μολονότι ο Γιοβάνοβιτς εξέλιξε τον ΠΑΟ τα περίπου 2, 5 χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι του.

Ο Τερίμ τι …ψάρια θα πιάσει; Ηδη, βηματίζει προς την …αίθουσα με τα δύο δύσκολα διαγωνίσματα. Κι αν τα πρώτα παιχνίδια αποδείχθηκαν περίπου διαδικαστικά, τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό(το βράδυ της Τετάρτης) και την ΑΕΚ(την Κυριακή για τη Σούπερ Λίγκα) εγκυμονούν κινδύνους για μια ομάδα που τώρα μαθαίνει να παίζει σύμφωνα με τα «θέλω» του νιόφερτου προπονητή, ενώ ο ίδιος πασχίζει ακόμη να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Αλλωστε, το δείχνει αυτό ο Τερίμ, δεδομένου πως χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες, θέλοντας αφ’ ενός να τους κρατήσει ενεργούς και αφ’ ετέρου να κάνει αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού σε συνθήκες επίσημων αναμετρήσεων.

Τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟ και κόντρα στον Ολυμπιακό; Ο Τερίμ δεν είναι άνθρωπος των εκπλήξεων όσον αφορά στα πρόσωπα. Ούτε, όμως, έχει κατασταλάξει στο ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Θα δούμε τον Ιωαννίδη, για παράδειγμα, ή θα κρατήσει τον Ελληνα για τη μάχη πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που ακολουθεί και άρα θα επιλέξει τον Σπόραρ, σκόρερ στο ματς με τον ΠΑΣ; Επίσης, διατηρείται ή όχι στο σχήμα ο Μπρινιόλι; Και ο Χουάνκαρ; Μήπως συνεχιστεί η έκπληξη με τον Ζέκα ως βασικό;

Όλα παραμένουν ερωτήματα μεγάλα. Αλλά ο άκρως επικοινωνιακός Τερίμ, κόουτς με εμπειρία, γνώσεις και προσωπικότητα, επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα τώρα που φορά πράσινη φόρμα: να πείσει τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν σε αυτόν ενεργά. Και να διώξουν από τις σκέψεις τους τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γι’ αυτό θέλει θετικά αποτελέσματα και άλλωστε η ηρεμία σε μια ομάδα εξασφαλίζεται μόνο με τις νίκες.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024