Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις: Συλλήψεις για δύο συμβόλαια θανάτου

Αποκαλύψεις: Συλλήψεις για δύο συμβόλαια θανάτου

Αιφνιδιαστικές κινήσεις του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τις δολοφονίες σε Βοιωτία και Κορυδαλλό την περίοδο 2022-2023

Στη σύλληψη τουλάχιστον δύο ατόμων ως δραστών των δολοφονιών δύο Ελλήνων ποινικών σε Σκούρτα Βοιωτίας και σε Κορυδαλλό, το Πάσχα του 2022 και τον Ιούνιο του 2003 προχώρησε τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Αττικής. Λίγα 24ωρα μετά την εν ψυχρω δολοφονία με 100 σφαίρες στο Νέο Κόσμο του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από δεδομένα κινητών τηλεφώνων, αλλά κι από αποτύπωμα ενός εκ των δραστών Ρωσοποντιακής καταγωγής σε δίτροχο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της εγκληματικής ενέργειας στην Βοιωτία.

Οι δολοφονίες που εξιχνιάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κύκλο των συλλήψεων διαπιστώνεται ότι οι εν λόγω επιθέσεις σχετίζονται με συμφέροντα Ελλήνων κι αλλοδαπών κυρίως στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων.

Η πρώτη δολοφονία από αυτές που φαίνεται να εξιχνιάζονται είναι εκείνη –στις 25 Απριλίου 2022 -του 53χρονου Γιάννη Σκαφτούρου που έπεσε νεκρός από επιδρομή ενόπλων, μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών του, στην κατοικία του στην Βοιωτία.

Η δεύτερη είναι εκείνη στις 13 Ιουνίου 2023 του 38χρονου Βασίλη Ρουμπέτη κι ενός συγγενούς του στον Κορυδαλλό ότι κουκουλοφόροι δράστες γάζωσαν και σ’ εκείνη την περίπτωση το τζιπ (σσ όπως συνέβη και στον Νέο κόσμο) στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι οι δύο αυτές επιθέσεις έχουν τους ίδιους ηθικούς αυτουργούς και εκτελεστική ομάδα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024