Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στο Νέο Κόσμο: Σοκαριστικό στιγμιότυπο από την εκτέλεση του «Ζαμπόν» της Greek Mafia

Δολοφονία στο Νέο Κόσμο: Σοκαριστικό στιγμιότυπο από την εκτέλεση του «Ζαμπόν» της Greek Mafia

Οι δολοφόνοι του Βαγγέλη Ζαμπούνη δεν ήθελαν να γλιτώσει, όπως συνέβη σε αντίστοιχη επίθεση το 2018.

Να ολοκληρώσουν το συμβόλαιο θανάτου για τον Βαγγέλη Ζαμπούνη ήθελαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης εναντίον του, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Νέο Κόσμο.

Οι δράστες που επέβαιναν σε πολυτελές SUV –που αργότερα βρέθηκε καμένο στο Δαφνί- είχαν λάβει εντολή να σκοτώσουν τον 44χρονο, ο οποίος ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia, κάτι που φαίνεται και από την αγριότητα της επίθεσης.

Οι δολοφόνοι του Βαγγέλη Ζαμπούνη, που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν» στον κόσμο της νύχτας, εξάντλησαν τις σφαίρες που είχαν στη διάθεσή τους, προκειμένου να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα τους.

Από την πλευρά του, το θύμα δεν κατάφερε να αντιδράσει και να «σηκώσει» όπλο. Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είχε πάνω του ένα πιστόλι τύπου Glock, όμως δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει. Όμοίως και το καλάσνικοφ που είχε στο πορτ-μπαγκάζ του θωρακισμένου SUV που οδηγούσε.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο 44χρονος προσπάθησε να καλυφθεί, μπαίνοντας στη θέση του οδηγού του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε, πιστεύοντας ότι η θωράκιση του SUV θα του δώσει χρόνο να αντιδράσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Ζαμπούνης να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε.

Δείτε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Βαγγέλη Ζαμπούνη:

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε γλιτώσει από ανάλογη μαφιόζικη επίθεση το 2018 στον Πειραιά, όταν το ένα καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες έπαθε εμπλοκή και έριξε μόλις 4 σφαίρες εναντίον του.

Οι σφαίρες που τον είχαν βρει τον τραυμάτισαν σε χέρια και πόδια, αλλά οι γιατροί στο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε άμεσα κατάφεραν να τον κρατούν στη ζωή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024