Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αϊόβα: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων - Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Τραμπ

Αϊόβα: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων – Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Τραμπ

Η Edison Research προέβλεψε, λίγη ώρα μετά την έναρξη της ψηφοφορίας στην Αϊόβα, πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει αυτή την πρώτη αναμέτρηση για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αϊόβα η ψηφοφορία των υποστηρικτών των Ρεπουμπλικάνων για την ανάδειξη του υποψηφίου της παράταξης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, διαδικασία στην οποία ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί (στη φωτογραφία του Reuters/Marco Bello, επάνω, διαφημιστική πινακίδα με τους υποψήφιους πάνω από το χιονισμένο τοπίο της Αϊόβα).

Ο Τραμπ πιστώνεται ιλιγγιώδες προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του

Ο πρώην πρόεδρος, παρότι αντιμέτωπος με τέσσερις δίκες, πιστώνεται ιλιγγιώδες προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του: η Νίκι Χέιλι και ο Ρον ΝτεΣάντις έμοιαζαν εκ προοιμίου να έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη.

Δημοσκόπηση της Edison Research κατά την προσέλευση των ψηφοφόρων της παράταξης (entrance poll), βασισμένη σε δείγμα 311 πολιτών, επιβεβαίωσε το πελώριο προβάδισμα του κ. Τραμπ.

Κατά την έρευνα αυτή, οι ψηφοφόροι είχαν κυρίως κατά νου ζητήματα όπως η μετανάστευση (40%) και η οικονομία (επίσης 40%).

Είναι μάλλον χαρακτηριστικό το ότι η Edison Research προέβλεψε, λίγη ώρα μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει αυτή την πρώτη αναμέτρηση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ν’ αφεθούν ελεύθεροι

Ο μεγιστάνας πραγματοποίησε σειρά εμφανίσεων σ’ αυτήν την πολιτεία απ’ όπου διαβεβαίωσε ότι «θα σώσει την Αμερική», αν κερδίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου εναντίον του «διεφθαρμένου» Τζο Μπάιντεν, και ζήτησε ν’ αφεθούν ελεύθεροι οι υποστηρικτές του που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο πριν τρία χρόνια.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024