Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μέλλουσα μαμά Suki Waterhouse κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία Emmy

Η μέλλουσα μαμά Suki Waterhouse κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία Emmy

Η έγκυος Suki Waterhouse λέει ότι το κόκκινο φόρεμα του Valentino έπρεπε να προσαρμοστεί για να «χωρέσει το καρούμπαλο» στα βραβεία Emmy 2024.

Η 32χρονη ηθοποιός του Daisy Jones & the Six ανέβηκε στο κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης τηλεοπτικής βραδιάς με ένα κόκκινο φόρεμα Valentino με κοψίματα, αναδεικνύοντας την πλάτη και τα πλαϊνά της κοιλιάς της, το οποίο είχε έναν μεγάλο φιόγκο στη βάση του και περιλάμβανε τσέπες.

Η Waterhouse, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Robert Pattinson, δήλωσε στο E! News ότι οι σχεδιαστές έπρεπε να «επανασχεδιάσουν πραγματικά το φόρεμα» για να κολακεύει την εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτή την εμφάνιση, Valentino. Το δοκίμασα πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν μου πήγαινε καν – αλλά ένιωθα ότι ήθελα να το φορέσω. Στην πρόβα το κρατούσα μόνο στο σώμα μου, οπότε έπρεπε πραγματικά να το διαλύσουν και να επανασχεδιάσουν αυτό το φόρεμα για να ταιριάζει στην κοιλιά μου», εξήγησε. «Αλλά, τελικά ταίριαξε και είμαι πολύ χαρούμενη τα καταφέραμε».

«Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτή την εμφάνιση, Valentino. Το δοκίμασα πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν μου πήγαινε καν»

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της στα Emmy 

Έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις 

Η Waterhouse έχει επιδείξει την κοιλιά της σε δημόσια θέα ποζάροντας μπροστά από μια παραλία, παρευρισκόμενη στα 2023 Fashion Awards στο Λονδίνο και ενώ έπαιζε με λίγο γκλίτερ, όλα αυτά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Νοέμβριο.

Η είδηση ήρθε στο Corona Capital Festival στο Μεξικό, όπου η μουσικός και ηθοποιός μίλησε στο πλήθος φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα με λάμψη.

«Είμαι πολύ λαμπερή σήμερα, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο X (πρώην Twitter), πριν ανοίξει ένα παλτό για να δείξει την κοιλιά της. «Δεν είμαι σίγουρη αν το πέτυχα».

Δείτε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης 

Ένα χαρούμενο ζευγάρι 

Η Waterhouse, η οποία είναι σε σχέση με τον Pattinson για πάνω από πέντε χρόνια, προκάλεσε επίσης συζητήσεις για τον αρραβώνα με τον σύντροφό της τις τελευταίες εβδομάδες, όταν φωτογραφήθηκε φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Μια πηγή επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους στο People, προσθέτοντας ότι «και οι δύο θέλουν να παντρευτούν. Είναι σημαντικό γι’ αυτούς».

Μια άλλη πηγή δήλωσε επίσης στο People τον Νοέμβριο ότι το ζευγάρι «βλέπει ο ένας τον άλλο σοβαρά», καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ο ερχομός ενός μωρού είναι απόλυτη χαρά γι’ αυτούς», δήλωσε η πηγή. «Είναι ενθουσιασμένοι, οι λέξεις δεν φτάνουν να το περιγράψουν».

«Είναι έτοιμοι για ένα παιδί και ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Παρόλο που είναι και οι δύο επαγγελματίες που εργάζονται πολύ, αυτό είναι κάτι που θέλουν» πρόσθεσε άλλη πηγή.

«Ξέρουν ότι η ζωή τους θα αλλάξει και ανυπομονούν για αυτό».

Δείτε το βίντεο με το ζευγάρι 

*Με στοιχεία από people.com

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024