Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Πάμελα Άντερσον έδειξε τον δρόμο - Η νέα τάση που ακολουθούν οι celebrities

Η Πάμελα Άντερσον έδειξε τον δρόμο – Η νέα τάση που ακολουθούν οι celebrities

Μετά τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της Πάμελα Άντερσον χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ολοένα και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν τη νέα τάση.

Το να μην βάφεσαι είναι απελευθερωτικό, διασκεδαστικό και λίγο επαναστατικό είπε η Πάμελα Άντερσον, όταν εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βραβεία μόδας και σαγήνευσε τους πάντες αγκαλιάζοντας τη φυσική της ομορφιά στα 56 της.

Όλο και περισσότερες γυναίκες σύμβολα επιλέγουν το τελευταίο διάστημα να αφήνουν πίσω τους μεικ απ, πούδρα, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν σε ένα κίνημα μέσα από το οποίο θέλουν να κάνουν κάθε θηλυκό να αγαπήσει τον εαυτό του όπως ακριβώς είναι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν διστάζει να δείχνει μέσα από βίντεο και φωτογραφίες το πρόσωπό της αμακιγιάριστο χωρίς φίλτρα όπως ακριβώς ξυπνάει.

Σίντι Κρόφορντ, Σελένα Γκόμεζ, Τζίτζι Χαντίντ, Κιμ Καρντάσιαν και Χέιλι Μπίμπερ ποζάρουν άβαφες για το νέο κίνημα που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια η Αλίσια Κις.

Η Ισπανίδα παρουσιάστρια Σόνια Φερρέρ άρχισε να αφαιρεί το μακιγιάζ της ζωντανά στον αέρα εκπομπής, ενώ την παρακολουθούσαν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον είπε πως είναι 46 ετών και όχι 26 και θέλησε να δείξει ότι το μακιγιάζ δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το μακιγιάζ

Την πρόκληση του MEGA και της παρουσιάστριας Δώρας Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή MEGA STORIES δέχθηκαν πασίγνωστες Ελληνίδες και εμφανίστηκαν χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον φακό.

Όλες τους είχαν να αφηγηθούν μία ιστορία για εκείνες. Τι πραγματικά σημαίνει το μακιγιάζ για την καθεμία ξεχωριστά.

Όλο και περισσότερες γυναίκες σύμβολα επιλέγουν το τελευταίο διάστημα να αφήνουν πίσω τους μεικ απ, πούδρα, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν σε ένα κίνημα μέσα από το οποίο θέλουν να κάνουν κάθε θηλυκό να αγαπήσει τον εαυτό του όπως ακριβώς είναι

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε τη δική της αλήθεια για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος κυκλοφορώντας αμακιγιάριστη.

«Μου αρέσει, δεν μου αρέσει κυκλοφορώ αμακιγιάριστη».

Το κίνημα ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα που ξεβάφτηκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Η τάση του no make up έχει έρθει για να περάσει σε κάθε γυναίκα ένα και μοναδικό μήνυμα. Ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024