Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σκάρλετ Γιόχανσον «αποθέωσε» την αμακιγιάριστη Πάμελα Άντερσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον «αποθέωσε» την αμακιγιάριστη Πάμελα Άντερσον

Μετά την Τζέιμι Λι Κέρτις και η Σκάρλετ Γιόχανσον αποθέωσε την Πάμελα Άντερσον που εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ σε εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Μετά την Τζέιμι Λι Κέρτις και η Σκάρλετ Γιόχανσον προστίθεται στα ονόματα που αποθέωσαν την αμακιγιάριστη Πάμελα Άντερσον.

Ήταν η απόφαση της Πάμελα Άντερσον να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε διάφορες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι που εγκωμιάστηκε από συναδέλφους της.

Σε νέα της συνέντευξη, η 38χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την αυτοπεποίθηση και το «ισχυρό» παράδειγμα της Πάμελα Άντερσον.

Είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες να το βλέπουν αυτό, είτε ακολουθούν το παράδειγμα είτε όποιο είναι το αποτέλεσμα, στο πνεύμα της εποχής

«Νομίζω ότι είναι σίγουρα διαφορετικό να βλέπεις κάποιον που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μια γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, να πηγαίνει σε μια επίδειξη μόδας ή σε μια μεγάλη εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ. Είναι απλά πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει», δήλωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στο PopSugar για την Πάμελα Άντερσον.

«Είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες να το βλέπουν αυτό, είτε ακολουθούν το παράδειγμα είτε όποιο είναι το αποτέλεσμα, στο πνεύμα της εποχής. Είναι ισχυρό για τις γυναίκες να βλέπουν άλλες γυναίκες να απορρίπτουν τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς», συνέχισε η λαμπερή ηθοποιός.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε ότι η ανάμνηση των δικών της αγώνων με την ακμή στην εφηβεία και τη δεκαετία των 20 κάνει την κίνηση της Πάμελα Άντερσον πολύ πιο εμπνευσμένη. Μάλιστα, διηγήθηκε μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της, The Island, το 2005, όταν οι ατέλειες της επιδερμίδας της έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ του συνεργείου.

«Ήταν τόσο ταπεινωτικό»

«Η συζήτηση στο πλατό [αφορούσε] στον φωτισμό και την απόκρυψη της κακής επιδερμίδας μου. Η συζήτηση ήταν μεταξύ του σκηνοθέτη και του μακιγιέρ και του κινηματογραφιστή και του φωτιστή. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο, τόσο ταπεινωτικό», συνέχισε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Από την πλευρά της, η Πάμελα Άντερσον εξήγησε την τολμηρή απόφασή της να μην μακιγιαριστεί. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch δήλωσε ότι δεν ήρθε στο Παρίσι με σκοπό να εμφανιστεί με φυσικό look, αλλά η ιδέα της ήρθε ξαφνικά.

«Δεν ξέρω, κάτι μου ήρθε και ντύθηκα με αυτά τα όμορφα ρούχα και σκέφτηκα: Δεν θέλω να ανταγωνίζομαι τα ρούχα. Δεν προσπαθώ να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο. Αισθάνομαι ότι είναι απλά ελευθερία. Είναι μια απελευθέρωση», σημείωσε η Πάμελα Άντερσον.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024