Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάμελα Άντερσον: Σε νέα εποχή η αισθητική και η εμφάνισή της

Πάμελα Άντερσον: Σε νέα εποχή η αισθητική και η εμφάνισή της

Αποπνέει πλέον έναν άλλον αέρα, εναρμονισμένη με τις επιταγές του σήμερα

Είναι πολύ μακρινές πλέον οι εποχές που το παγκόσμιο sex symbol, η Πάμελα Άντερσον, διαπομπευόταν με το προσωπικό της βίντεο με τον σύντροφό της Τόμι Λι, όταν αυτό διέρρευσε και δημοσιεύτηκε, τουλάχιστον όπως εκείνη ακόμη ισχυρίζεται.

Από τότε, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι της διεθνούς show biz, και ποιος να το έλεγε, η Πάμελα Άντερσον αφήνει πίσω της όλα εκείνα τα οποία χαρακτήριζαν την εμφάνισή της και αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν την, όπως ας πούμε το μακιγιάζ και τα ρούχα που προέβαλλαν το διάσημο μπούστο της.

Από τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας κοσμημάτων

«Ακτιβίστρια» και της φυσικής ομορφιάς

Η ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια πια, παρουσιάστηκε με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο για εκείνη στο κοινό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για κείνη σε κάθε επίπεδο.

Στην καινούρια καμπάνια διεθνούς φήμης εταιρίας κοσμημάτων, είναι ένα από τα πρόσωπά της, αλλά με μια ειδοποιό διαφορά: φορά ελάχιστο, στοιχειώδες μακιγιάζ και έχει υιοθετήσει έναν εντελώς άλλον τρόπο ντυσίματος και συνολικής εμφάνισης.

Έχει αφήσει πίσω της τα εφαρμοστά ρούχα που αναδείκνυαν το περιβόητο στήθος τη και φοράει πλέον ένα μπεζ της άμμου μεταξωτό σετ που αποτελείται από ένα μίνιμαλ στυλάτο πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο κλασικό παντελόνι.

Άλλαξε «κεφάλαιο» η Πάμελα Άντερσον, φορά ελάχιστο μακιγιάζ και κλασικά ρούχα

Από παλιότερη εμφάνισή της με το χαρακτηριστικό της μακιγιάζ

Τουλάχιστον με αυτή την περιβολή, περπάτησε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της εν λόγω παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη. Τη συνόδευαν οι δύο γιοι της, Μπράντον και Ντίλαν, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί της στην καμπάνια.

Πάντα γοητευτική, τραβάει τα φλας των φωτογράφων πάνω της

Η ίδια φαίνεται πως πλέον εναρμονίζεται με τις επιταγές της σύγχρονης εποχής και ασπάζεται πλήρως τη γοητεία της «φυσικής ομορφιάς». Η εμφάνισή της αποπνέει πλέον έναν άλλον αέρα.

Η διάσημη σταρ της δεκαετίας του ’90 βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τονίζει ότι ήταν άλλη εκείνη η εποχή και άλλο το 2023. Θεωρεί και εκείνη ότι έχει αλλάξει κεφάλαιο στη ζωή της, ενώ σημειώνει πόσο της αρέσει να κάνει καινούρια και διαφορετικά πράγματα.

Από συνέντευξη το 2005 με τον Larry King

Κηπουρός με… διαμάντια

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσέχει τον εαυτόν της, ίσα ίσα η καναδικής καταγωγής σταρ δηλώνει ότι συνεχίζει να περνά δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη της, προκειμένου να ετοιμαστεί, καθώς είναι κάτι που το απαιτεί και η διατήρηση της φυσικής της ομορφιάς.

Η ιδιαίτερα κλασάτη εμφάνιση με διαμάντια για τις απαιτήσεις της καμπάνιας της εταιρείας κοσμημάτων, όπως λέει η Πάμελα, απέχει μακράν από την καθημερινή της ζωή, καθώς υποστηρίζει ότι περνάει τον περισσότερο καιρό της στον κήπο, με χώμα στα νύχια της.

Δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη, καθώς κάνει ό,τι αγαπά και αυτό θεωρεί η ίδια επιτυχία. Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο  «Love, Pamela», ενώ έχει κάνει και το ντεμπούτο της πια και στο Μπρόντγουεϊ.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024