Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Euroleague πριν από λίγες μέρες, η διοργανώτρια αρχή αποκάλυψε τις ομάδες που έχουν κόψει τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι τώρα και έχουν τη μεγαλύτερη πληρότητα στα γήπεδα τους για τη σεζόν 2023-24.
Στην πρώτη θέση η Παρτίζαν με 19.801 κατά μέσο όρο, ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας με 18.888 και η Ζάλγκιρις με 14,935. Για τις ελληνικές ομάδες, στην τέταρτη θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 14.914 στο ΟΑΚΑ, την ώρα που έκτος είναι ο Ολυμπιακός με 11.323 στο ΣΕΦ. Ανάμεσα τους στην πέμπτη θέση είναι η Εφές, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει η Αρμάνι με 9.333.
Η λίστα της Euroleague
Αναφορικά με τα συνολικά εισιτήρια όλων των ομάδων, ο φετινός μέσος όρος είναι ανεβασμένος, δείγμα του περισσότερου κόσμου που πλέον παρακολουθεί τους αγώνες στα γήπεδα της Euroleague.
Φέτος το νούμερο έχει πάει στο 10.296 σε σχέση με τα 8.771 της σεζόν 2023-24 και τα 8.676 της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Πρόκειται για αρκετά μεγάλη αύξηση και πλέον δικαιολογεί το σλόγκαν της διοργάνωσης, «every game matters», που σημαίνει «κάθε παιχνίδι μετράει». Πλέον αυτό το καταλαβαίνουν όλοι και πάνε στα γήπεδα…
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις