Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «διπρόσωπος» Ολυμπιακός και το μεγάλο αρνητικό ρεκόρ στη Euroleague

Ο «διπρόσωπος» Ολυμπιακός και το μεγάλο αρνητικό ρεκόρ στη Euroleague

Ο Ολυμπιακός, μετά από 21 αγωνιστικές, έχει τη χειρότερη επίθεση σε ολόκληρη τη Euroleague, αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη άμυνα!

Ο Ολυμπιακός υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στην Ισπανία, καθώς είδε την Μπασκόνια να επικρατεί με σκορ 80-69 στη «Fernando Buesa Arena», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Στο 11-10 έπεσαν οι Ερυθρόλευκοι, στο 11-10 ανέβηκαν οι γηπεδούχοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μια συνολικά κακή εμφάνιση, έκαναν πολλά λάθη τα οποία πλήρωσαν, έχασαν ξανά αρκετά σουτ κοντά στο καλάθι και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν αμυντικά τους Βάσκους, οι οποίοι έβαλαν με τη σειρά τους μεγάλα σουτ και καθάρισαν στην τέταρτη περίοδο το ματς.

Το αρνητικό ρεκόρ και η άμυνα

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην επίθεση, καθώς δεν έφτασε ούτε τους 70 πόντους. Και δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «πονάει» γενικά φέτος, με την επίθεση του Ολυμπιακού να είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», συγκεκριμένα σε 21 αγωνιστικές έχουν σκοράρει 1590 πόντους και βρίσκονται στην τελευταία θέση όσον αφορά τις επιθετικές επιδόσεις αφού τους προσπερνάει ακόμη και η ουραγός Άλμπα που έχει σκοράρει 1594 πόντους.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο «διπρόσωπος» Ολυμπιακός συνεχίζει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με παθητικό 1557 πόντων και αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που κρατάνε… ζωντανούς τους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024