Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο

Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και της βαριά σκοπούμενη σωματική  βλάβης.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές σε βάρος του 23χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και της βαριά σκοπούμενη σωματική  βλάβης.

Στο μεταξύ αποσωληνώθηκε, την Κυριακή, ο 4χρονος και σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα και έχει ανακτήσει κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο της δεξιάς του πλευράς.

Πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει στην αριστερή πλευρά -σε χέρι και πόδι- του 4χρονου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Στο ορθοπεδικό τμήμα πάντως εξακολουθούν να νοσηλεύονται και τα άλλα τρία αδέλφια του, ηλικίας 8,10 και 11 ετών, ενώ έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμηση και ο έλεγχος για τυχόν μεταδιδόμενα νοσήματα.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους. Στις ερωτήσεις, απαντάνε ότι άνθρωπος αυτός τους φερόταν άσχημα, τα έδερνε και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μιλώντας στo Star, ο μικρός Πάνος από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσαν στα χέρια του 23χρονου. «Περνούσατε άσχημα μέσα στο σπίτι;» ακούγεται να τον ρωτάνε με τον ίδιο να απαντά καταφατικά.

Σε ερώτηση για τι τους έκανε ο 23χρονος, ο μικρός απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μας χτύπαγε».

Μάλιστα, ο αδελφός του, ο Μάριος, δείχνοντας και τα δικά του χτυπήματα στο κεφάλι από σίδερο, περιέγραψε την κακοποίηση του μικρού Ραφαήλ.

«Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω» ενώ στην ερώτηση «Και μετά έπιασε το σίδερο και σε χτύπησε;», με τον μικρό να απαντάει: «Ναι».

Στην κάμερα εξέφρασε και την επιθυμία του να γίνει αστυνόμος όταν μεγαλώσει πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να συλληφθεί ο 23χρονος και θα ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024