Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: «Πήρε το σίδερο και με χτύπησε στο κεφάλι» - Συγκλονίζουν οι περιγραφές των αδερφών του 4χρονου

Μέγαρα: «Πήρε το σίδερο και με χτύπησε στο κεφάλι» – Συγκλονίζουν οι περιγραφές των αδερφών του 4χρονου

«Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω και μετά έπιασε το σίδερο», περιέγραψε ένα από τα αδελφάκια του 4χρονου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατριό του.

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές των αδερφών του 4χρονου Ραφαήλ που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό από τον πατριό τους, ενώ εκτός από τον 4χρονο και τα άλλα τρία ανήλικα αδελφάκια του ήταν θύματα συστηματικής και άγριας κακοποίησης από τον 23χρονο στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, όπως και ο 4χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.

Ο 23χρονος ξεσπούσε συνεχώς στη μητέρα και στα τέσσερα ανήλικα παιδιά της

Μιλώντας στo Star, ο μικρός Πάνος από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσαν στα χέρια του 23χρονου. «Περνούσατε άσχημα μέσα στο σπίτι;» ακούγεται να τον ρωτάνε με τον ίδιο να απαντά καταφατικά.

Σ ερώτηση για τι τους έκανε ο 23χρονος, ο μικρός απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μας χτύπαγε».

Μάλιστα, ο αδελφός του, ο Μάριος, δείχνοντας και τα δικά του χτυπήματα στο κεφάλι από σίδερο, περιέγραψε την κακοποίηση του μικρού Ραφαήλ.

«Τον είχε σηκώσει και τον είχε σκάσει κάτω» ενώ στην ερώτηση «Και μετά έπιασε το σίδερο και σε χτύπησε;», με τον μικρό να απαντάει: «Ναι».

Στην κάμερα εξέφρασε και την επιθυμία του να γίνει αστυνόμος όταν μεγαλώσει πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να συλληφθεί ο 23χρονος και θα ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 23χρονου

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου. Οι έρευνές τους δεν περιορίζονται μόνο στα Μέγαρα, αλλά και σε άλλους καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής, όπου μπορεί να έχει βρει καταφύγιο.

Ο νεαρός φέρεται να είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για κλοπές.

Η μητέρα των παιδιών και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν μέσω social media. Τους πρώτους μήνες, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανέβαζαν στο Tik Tok, ήταν αχώριστοι και αφιέρωναν συνεχώς τραγούδια ο ένας στον άλλον.

Ανέβαζαν, μάλιστα, και βίντεο με τον μικρό Ραφαήλ να παίζει και να χορεύει μέσα στο σπίτι.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα στην αστυνομία, ο 23χρονος σταδιακά άρχισε να αλλάζει χαρακτήρα. Ξεσπούσε, όπως υποστηρίζει, συνεχώς σε εκείνη και τα παιδιά της, ενώ είχε πάει τον Ραφαήλ στο νοσοκομείο άλλες δύο φορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο με κατάγματα στον αυχένα και έναν μήνα αργότερα με εγκαύματα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024