Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγαρα: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των κακοποιημένων παιδιών από τον πατριό τους

Μέγαρα: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των κακοποιημένων παιδιών από τον πατριό τους

Οι περιγραφές των ανήλικων παιδιών αποκλειστικά στο LIVE NEWS σοκάρουν την ώρα που το 4χρονο αδερφάκι τους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση την εντατική.

Σοκάρουν οι εικόνες και οι μαρτυρίες των παιδιών που συστηματική έπεφταν θύματα άγριας κακοποίησης από τον πατριό τους στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Οι περιγραφές των ανήλικων παιδιών αποκλειστικά στο LIVE NEWS σοκάρουν την ώρα που το 4χρονο αδερφάκι τους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση την εντατική.

Τα σημάδια στα κεφάλι τους

«Πήγα στη ΜΕΘ να τον δω, μου είπαν ότι είναι ακόμα σε κώμα, δεν έχει αλλάξει κάτι» δήλωσε η μητέρα του την ώρα που ο 23χρονος πρώην σύντροφός της αναζητείται ακόμα από τις Αρχές.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους.

Στις ερωτήσεις απαντάνε ότι άνθρωπος αυτός τους φερόταν άσχημα και τα έδερνε.

Χτυπούσε τα παιδιά με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Η μητέρα τους ξεσπάει στην κάμερα του LIVE NEWS. Το μαρτύριο που ζούσε με τα παιδιά της μέσα στο σπίτι τους δεν είχε τέλος.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα. Με χτύπαγε στη μέση, με χτύπαγε στα πλευρά, δεν είναι ότι χτύπαγε μόνο εμένα. Έπαιρνε αντικείμενα, ξύλα, πιάτα, πιρούνια, κουτάλες, χτύπαγε τα παιδιά μου».

«Τον σήκωσε ψηλά και τον πέταξε στο πάτωμα»

Τα παιδιά περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν και τα δραματικά λεπτά που ήταν αρκετά για να στείλουν το 4χρονο αδερφάκι τους στην εντατική.

«Με έστειλε να πάρω ψώνια για τα παιδιά και τσιγάρα. Όταν έφυγα εγώ του είχε σπάσει το πόδι του Ραφαήλ» αναφέρει η μητέρα.

«Μαμά, σήκωσε πολύ ψηλά με τα χέρια του τον Ραφαήλ και τον έσκασε κάτω με πολλή δύναμη. Εφόσον τον έσκασε κάτω του έδινε και μπουνιές στο κεφάλι».

Ένα από τα αδέλφια του προσπάθησε να σταματήσει τον 23χρονο. Έβλεπε μπροστά στα μάτια του τον 4χρονο αδελφό του να κακοποιείται δίχως έλεος.

Ο αδελφός του 4χρονου περιέγραψε: «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω. Μου έδωσε σφαλιάρα».

Ενώ, η μητέρα του 4χρονου σχετικά με την υγεία του παιδιού ανέφερε: «Το παιδάκι στην εντατική είναι πολύ χάλια. Πολύ. Τώρα ο Θεός».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024