Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Top Gun 3»: Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο ρόλο του «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ»

«Top Gun 3»: Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο ρόλο του «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ»

O αστέρας του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες της Warner Bros.

Το «Top Gun Maverick» σάρωσε στο box office το 2022, με εισπράξεις που άγγιξαν το 1,5 δισ δολάρια διεθνώς, εξού και η δήλωση του Στίβεν Σπίλμπεργκ ότι ο Τομ Κρουζ «έσωσε» τους κινηματογράφους στη μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έρχεται το «Top Gun 3», με τον Τομ Κρουζ να επαναλαμβάνε τον ρόλο του ως «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ». Ο 61χρονος σταρ έπαιξε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα στο Top Gun του 1986 και επέστρεψε το 2022 για το Top Gun: Maverick, το οποίο και έγινε τεράστια επιτυχία στο box office με εισπράξεις 1,496 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Επανένωση;

Το Puck News αναφέρει ότι η Paramount ανέθεσε στον σεναριογράφο του «Top Gun: Maverick», Έχρεν Κρούγκερ, να ξεκινήσει να εργάζεται για το τρίτο μέρος της ταινίας. Επιπλέον, πηγές είπαν στο ότι σχεδιάζεται να επιστρέψει ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοσίνσκι και ο Κρουζ ενδεχομένως να επανενωθεί με τους συμπρωταγωνιστές του Γκλεν Πάουελ και Μάιλς Τέλερ.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Paramount θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του Top Gun: Maverick, τα νέα προκάλεσαν εντύπωση στο Χόλιγουντ καθώς ο Τομ Κρουζ υπέγραψε πρόσφατα νέα συμφωνία με το ανταγωνιστικό στούντιο Warner Bros.

Ο Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινίες της Warner Bros, αλλά το συμβόλαιο δεν είναι αποκλειστικό, και έτσι ο σταρ μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στο «Top Gun 3» στην Paramount. Εκτός από εμπορική επιτυχία, το «Top Gun: Maverick» ήταν επίσης υποψήφιο για Καλύτερη Ταινία στα περσινά Όσκαρ.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024