Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι singles μοιράζονται τις πιο ενοχλητικές υποθέσεις που κάνουν για αυτούς οι δεσμευμένοι

Οι singles μοιράζονται τις πιο ενοχλητικές υποθέσεις που κάνουν για αυτούς οι δεσμευμένοι

«Οι άνθρωποι δεν σε προσκαλούν στα πάρτι των παιδιών τους όταν είσαι μόνος. «Δεν πιστεύαμε ότι θα σου άρεσε!» θα σου πουν».

Αν είστε ελεύθεροι για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέρετε πόσο υπεροπτικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι σχετικά με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να ζήσετε τη ζωή σας: Βιάζονται να σας δώσουν συμβουλές για την ερωτική σας ζωή, τις οποίες, έστω και με καλές προθέσεις, σπανίως ζητάτε οι ίδιοι.

«Ως ελεύθερη έχω ακούσει μερικές παράξενες υποθέσεις για τον τρόπο ζωής μου, αλλά καμία δεν είναι πιο γελοία από την εικασία ότι έχω άφθονα χρήματα στη διάθεση μου. Έχω ενοίκιο, λογαριασμούς κοινόχρηστων υπηρεσιών, τηλεφώνου και τροφίμων, όπως όλοι οι άλλοι»

Ή στη δουλειά, υποθέτουν ότι μπορείτε να καλύψετε εσείς τις άδειες των διακοπών των δεσμευμένων συναδέλφων επειδή, ε, είσαι μόνη/ος σου και η οικογένεια σου ζει ούτως ή άλλως σε άλλη πόλη ή χώρα.

@moonchild.quotes._ ‘I love you too Richard, but I love me more.’ – Samantha Jones #fyp #foryou #viral #sexandthecit #samanthajones #breakup #cheating ♬ original sound – MOONCHILD.QUOTES

Η κοινωνία μαστίζεται από τέτοιου είδους βαρύγδουπες υποθέσεις. Έτσι, οι «ελεύθεροι» αναγνώστες της ιστοσελίδας Huffpost αποφάσισαν να μοιραστούν μερικές από τις πιο εκνευριστικές υποθέσεις που κάνεις οι άλλοι για εκείνους.

«Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα στάνταρ μου είναι «πολύ υψηλά», αλλά δεν θα συμβιβαστώ με κάποιον που εκπέμπει εξόφθαλμα red flags μόνο και μόνο για να είμαι με κάποιον»

Οι απαντήσεις έχουν υποστεί ελαφρά επεξεργασία για λόγους σαφήνειας και έκτασης.

1. Ότι είμαι πλούσιος

«Ως ελεύθερη έχω ακούσει μερικές παράξενες υποθέσεις για τον τρόπο ζωής μου, αλλά καμία δεν είναι πιο γελοία από την εικασία ότι έχω άφθονα χρήματα στη διάθεση μου. Έχω ενοίκιο, λογαριασμούς κοινόχρηστων υπηρεσιών, τηλεφώνου και τροφίμων, όπως όλοι οι άλλοι. Αλλά για κάποιο λόγο υποτίθεται ότι λόγω του ότι δεν έχω σύντροφο ή παιδιά, δεν έχω τίποτα και κανέναν για να ξοδέψω χρήματα και γι’ αυτό τα μαζεύω; Με τρελαίνει αυτό!» – Leslie Bethany

2. Ότι το να είσαι ελεύθερος δεν είναι επιλογή

«Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι ελεύθερη από απουσία εναλλακτικών και όχι από επιλογή». – Irene H

3. Ότι δεν θέλω να πάω στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου

«Οι άνθρωποι δεν σε προσκαλούν στα πάρτι των παιδιών τους όταν είσαι μόνος. «Δεν πιστεύαμε ότι θα σου άρεσε!» θα σου πουν. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις τα ζευγάρια από μια φιλική παρέα να κάθονται δίπλα από το φουσκωτό σε φωτογραφίες σε ένα πάρτι στο οποίο δεν με κάλεσαν.

Όλοι μπροστά από το φουσκωτό φοβούνται τη διασκέδαση. Εγώ θα ήμουν εκεί μέσα. Μου αρέσει να μαστ**ρώνω και να τρώω κέικ.

Θα παίξω μαζί σου, μικρέ. Θα φάω πίτσα. Θέλει το μωρό σου μια δωροεπιταγή για τα Starbucks; Θα του πάρω εγώ. Κάλεσε τους singles στο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου. Αφήστε τους να φάνε τούρτα». – Tori Pool

4. Ότι η ζωή μου δεν είναι ολοκληρωμένη ή χαρούμενη

«Η ελευθερία μου είναι υπέροχη. Υπάρχει τόση χαρά στο να επιλέγω το δικό μου μονοπάτι. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι ψάχνω απελπισμένα κάποιον να με επιλέξει, ενώ στην πραγματικότητα έχω επιλέξει τον εαυτό μου.

Άλλες υποθέσεις; Ότι ξυπνάω νιώθοντας μοναξιά, ενώ στην πραγματικότητα ξυπνάω με χαρά. Ότι είμαι εναντίον του έρωτα, όταν αυτό που απεχθάνομαι είναι να καταλήξω με κάποιον που δεν μου δίνει χαρά». – Catherine S.

5. Ότι κάνω σεξ κάθε δεύτερη μέρα

«Νομίζω ότι είναι αστείο όταν οι άντρες που έχουν σχέσεις υποθέτουν ότι όταν είσαι ελεύθερος μπορείς να κάνεις σεξ με όποιον θέλεις όποτε θέλεις. Φαίνεται να ξεχνούν τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για να βγεις ραντεβού.

Είμαι πολύ φιλόδοξος και εργασιομανής, οπότε η συνάντηση με αγνώστους βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα μου με τα «πράγματα που θα κάνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο». Δεν λέω ότι δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού, αλλά νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν να μοιάζει ξεκούραστο είναι για γέλια και για κλάματα.

«Ναι, αν ήμουν στη θέση σου κάθε βράδυ θα έβγαινα με κάποιον! Θα τρελαινόμουν!» Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. – James Camacho

6. Ότι πρέπει να κατεβάσω τα στάνταρ μου

«Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα στάνταρ μου είναι «πολύ υψηλά», αλλά δεν θα συμβιβαστώ με κάποιον που εκπέμπει εξόφθαλμα red flags μόνο και μόνο για να είμαι με κάποιον» – Lindsey M.

7. Εγώ δεν χρειάζομαι τη δουλειά μου όσο εκείνοι

«Είχαμε απολύσεις τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε μια δεκαετία, όσο ήμουν στην παλιά μου δουλειά στην Hallmark, και πάντα υπήρχαν εκ των προτέρων φήμες γι’ αυτό επί εβδομάδες.

Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου ήταν παντρεμένοι ή/και είχαν παιδιά, και έκαναν κάποιες αρκετά γενικόλογες υποθέσεις για τους ανύπαντρους γύρω μου (όπως και για μένα) που είχαν λιγότερα «στόματα να θρέψουν» ή για τους λόγους που χρειάζονταν τη δουλειά.

Ήταν ιδιαίτερα ειρωνικό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παντρεμένοι με συζύγους που επίσης εργάζονταν στο Hallmark ή/και πληρώνονταν καλά, πράγμα που υποδηλώνει ότι είχαν ένα δίχτυ ασφαλείας στο οποίο μπορούσαν να στηριχτούν.

Με μεγάλωσε μια ανύπαντρη μητέρα που έπρεπε να κανονίσει ολόκληρη τη ζωή της γύρω από τη διασφάλιση ότι η δουλειά της ήταν πάντα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100% ασφαλής και αξιόπιστη.

Ήξερα πώς είναι να μην έχεις αυτό το δίχτυ ασφαλείας. Κατέληξα επίσης να φροντίζω τη μητέρα μου καθώς πέθανε από καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας από τις απολύσεις, γεγονός που έκανε αυτά τα σχόλια να πονέσουν περισσότερο.

Ο υπαινιγμός ήταν σίγουρα «κανείς δεν βασίζεται σε εσάς», κάτι που δεν ήταν ουσιαστικά αλήθεια. Κατά τη διάρκεια των απολύσεων, συχνά αισθανόταν ότι οι ανύπαντροι άνθρωποι θεωρούνταν πιο αναλώσιμοι». – Anna Wenner

8. Ότι στην ηλικία μου πρέπει να είμαι πραγματικά απελπισμένη

«Παντρεύτηκα «αργά» στα 39 μου. Ήμουν παντρεμένη για πέντε λεπτά, ….eμ, εννοώ πέντε χρόνια. Από τότε είμαι μόνη μου. Τώρα στα 67 μου, μου φαίνεται ότι όλοι οι ώριμοι άντρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού ψάχνουν κάποιον να τους φροντίζει. Πήρα την απόφαση να μην κάνω παιδιά στην ηλικία των 13 ετών. Γιατί να θέλω να αναλάβω ρόλο φροντιστή για τον «σύντροφό» μου;». – Terilee H.

9. Ότι μάλλον είμαι γκέι ή ασέξουαλ

«Ότι δεν είμαι ευτυχισμένη που είμαι ελεύθερη ή ότι πρέπει να είμαι ασέξουαλ ή λεσβία επειδή απορρίπτω την ευκαιρία, ενώ στην πραγματικότητα είμαι απλώς εσωστρεφής και δεν μου αρέσει το δράμα». – Deanna Marie E.

10. Ότι δεν έχω «κατασταλάξει» ακόμα

«Οι άνθρωποι θα μου πουν «ίσως αφού νοικοκυρευτείς», κάτι που είναι αστείο, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη ζωή μου.

Είμαι 45 ετών και είμαι τόσο σταθερή και κατασταλαγμένη όσο δεν πρόκειται ποτέ να γίνω: Είμαι στην ηλικία που δεν μου αρέσει να οδηγώ τη νύχτα και πρέπει να ταξιδεύω με ειδικό μαξιλάρι θεραπευτικού τύπου. Εργάζομαι σε σταθερή δουλειά, δεν μετακινούμαι πολύ και τηρώ ένα απίστευτα πειθαρχημένο πρόγραμμα και προϋπολογισμό.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να μου πει να νοικοκυρευτώ είναι ότι μάλλον ταυτίζει το να είσαι ελεύθερος με το να είσαι αδέσμευτος και χωρίς φινέτσα, λες και το να είμαι ελεύθερη σημαίνει ότι δεν με νοιάζει τίποτα στον κόσμο.

Το οποίο, φυσικά, δεν ισχύει. Κουβαλάω όλες τις συνήθεις ευθύνες των ενηλίκων και παρόλα αυτά δεν έχω κανέναν με τον οποίο να μοιραστώ το φορτίο. Αυτό δεν είναι συνταγή για να είσαι χαλαρός και χωρίς φαντασία». – Ruth Buchanan

*Πηγή: Huffpost.com | Φωτογραφία: Tenor | Samantha | Sex and the city

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024