Ξεκινάει απόψε (10/1, 21:30) η «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό, η οποία τον βρίσκει στην Ισπανία και σε δύο πολύ δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που μπορεί να τον βάλουν γερά στο «κόλπο» του πλεονεκτήματος έδρας.
Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει μία σπουδαία νίκη η οποία θα τον κρατήσει σε τροχιά τετράδας.
Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της και του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media ανέβασε ένα story στο Instagram, όπου βρισκόταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.