Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νταϊάνα Ρος εμφανίζεται ως το νέο πρόσωπο του Saint Laurent – Μόλις συστήθηκε στην Gen Z

Η Νταϊάνα Ρος εμφανίζεται ως το νέο πρόσωπο του Saint Laurent – Μόλις συστήθηκε στην Gen Z

Φωτογραφημένη από τον David Sims, η εικόνα της είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από viral καμπάνιες μόδας που πήραν φωτιά μέσα σε μια νύχτα στα social media.

Η σπουδαία Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και μουσική παραγωγός, Νταϊάνα Ρος, παρουσιάστηκε ως το νέο πρόσωπο του ιστορικού παρισινού οίκου Saint Laurent.

Φωτογραφημένη από τον David Sims, η εικόνα της είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από viral καμπάνιες μόδας που πήραν φωτιά μέσα σε μια νύχτα στα social media, αφού ο creative director του Saint Laurent, ο σχεδιαστής Anthony Vaccarello δημοσίευσε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η θρυλική ντίβα, όπως την αποκαλούσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής της, η οποία θα γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά της τον Μάρτιο, εμφανίζεται με ένα χαρακτηριστικό off-the-shoulder μαύρο φόρεμα, καθισμένη σε ένα λευκό σκαμπό, σε μια απλή, κλασική και τόσο γοητευτική λήψη στούντιο.

Δείτε το ποστ του Anthony Vaccarello

Φίλη του Yves Saint Laurent

Η Νταϊάνα Ρος είναι από παλιά θαυμάστρια του οίκου- φωτογραφήθηκε στον σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης φορώντας ένα πλήρες λουκ Yves Saint Laurent, με μια τουνίκ και ένα βελούδινο παντελόνι, στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue το 1968, καθώς η βίβλος του στυλ υπερασπίστηκε το τότε αμερικανικό λανσάρισμα του σχεδιαστή.

Ήταν επίσης φίλη του ίδιου του Yves Saint Laurent, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χορεύει και να αγκαλιάζεται στο Club 78 στο Παρίσι το 1980.

Η Νταϊάνα Ρος είναι η τελευταία από μια σειρά από μεγαλύτερες σε ηλικία σούπερ σταρ που επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την παρουσίαση διάσημων εταιρειών μόδας, καθώς η στροφή προς την ηλικιακή (και άλλη) συμπερίληψη γίνεται όλο και πιο έντονη.

Δείτε ένα βίντεο με εμφανίσεις της Νταϊάνα Ρος μέσα στα χρόνια 

Ασταμάτητη δύναμη 

«Η ιστορία μου έχει συχνά αναφερθεί ως η κλασική “από τα κουρέλια στον πλούτο”, αλλά στην πραγματικότητα, αυτή η περιγραφή δεν μου ταιριάζει καθόλου. Για αρχή, οι Ρος δεν ήταν ποτέ κουρελήδες» γράφει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο βιβλίο της Secrets of a Sparrow (Τα μυστικά ενός σπουργιτιού). «Μεγάλωσα με ιδανικά, με την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά και ότι η σκληρή δουλειά ήταν μέρος αυτού».

Η Νταϊάνα Ρος γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν στις 26 Μαρτίου 1944, ως το δεύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας.

Η μητέρα της, Ernestine, την ονόμασε Diane, αλλά ένα λάθος στο πιστοποιητικό γέννησης άλλαξε το όνομα σε Diana. Η Ρος περιγράφει τον εαυτό της ως μια ασταμάτητη δύναμη, ένα «μικρό αδύνατο παιδί με ενέργεια, ζωηρό, περίεργο, μονίμως κατουρημένο και άγρια ενθουσιασμένο».

(Διαβάστε την ιστορία της Νταϊάνα Ρος εδώ).

H Πάμελα Άντερσον για τον οίκο Proenza Schouler

Στροφή σε όλες τις ηλικίες, ειδικά στις «έμπειρες»

Το μοντέλο από τη Βρετανία, Πενέλοπε Τρι, 74 ετών, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Andreas Kronthaler για τη Vivienne Westwood, φορώντας εμπριμέ κολάν και μπότες boxing με κορδόνια- η Πάμελα Άντερσον, 56 ετών, κατέστρεψε το διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα ως μούσα χωρίς μακιγιάζ για τον οίκο Proenza Schouler- ενώ πέρυσι η Μάγκι Σμιθ, 89 ετών, αποκαλύφθηκε ως το πρόσωπο της Loewe και ο Μπράιαν Κοξ, 77 ετών, του Succession για το streetwear brand, Kith.

Το αν θα συνεχιστεί το τελευταίο φλερτ της μόδας με αυτά τα σεβάσμια spokesmodels μένει να φανεί

H Πενέλοπε Τρι για την Vivian Westwood / Photo: Instagram

Παρόμοια ήταν η διάθεση και το 2015, όταν η Celine (με επικεφαλής τότε την Phoebe Philo) επέλεξε την Τζόαν Ντίντιον και ο Saint Laurent (όταν ο προκάτοχος του Vaccarello, ο μοναδικός Hedi Slimane, ήταν δημιουργικός διευθυντής) είχε ως πρόσωπο την Τζόνι Μίτσελ.

Το αν θα συνεχιστεί το τελευταίο φλερτ της μόδας με αυτά τα σεβάσμια spokesmodels μένει να φανεί.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024